2777
2789
عنوان

ماه گرفتگی

1731 بازدید | 74 پست

سلام من باردارم امشب که ماه گرفتگی بود من تقریبا یه نیم ساعت زیر نور ماه بودم و به لحظه نگاهم بهش افتاد اما یادم نمیاد که دستم رو به شکمم زده باشم 

من در کل به این چیزا اعتقاد ندارم اما اینقدر خانواده همسرم گفتن بچه است دچار ماه گرفتگی میشه استرس گرفتم 

میترسم 

بنظرتون واقعیت داره ؟!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ان شا الله هیچی‌نمیشه 

صدقه بده 

وسواس کار شیطونه 

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️

باردار و زایو وزن حیض نباید نگاه کنه 

من مجردم دستم خورد استوری بلاگرای بیشعورو باز کردم دوتاشونم عکس ماه خونین ماه گرفتگی گذاشته بودم من اصلا نمیخواستم ماه گرفتگی رو ببینم ولی به لطف این بلاگرای عقل کل ک هرچیزو استوری میکنن چشمم خورد دیدم 

خدا خودش بهم رحم کنه