2777
2789

فک کنم از تاریکی می‌ترسه چراغ خواب هم ندارم براش روشن بزارم فعلا برق اتاقمو روشن گذاشتم تا فردا یک فکری بحالش بکنم از طرفیم ما چون تو هال می‌خوابیم الان نور افتاده سخته چیکار کنم بزارمش تو راهرو حموم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توی سالن باشه و چراغ روشن بذار

اصلا نباید توی فضای تاریک یا بسته باشن

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

ببین روی قفسش یه پارچه مثل چادر بنداز رنگش روشن نباشه پارچه نازک باشه بزارش یه جای نیمه روشن مثل راهرویی اتاقی جایی من عروس داشتم همیشه اینجوری میخوابید 

در گنگ ترین حالت زندگیمم

ببین روی قفسش یه پارچه مثل چادر بنداز رنگش روشن نباشه پارچه نازک باشه بزارش یه جای نیمه روشن مثل راه ...

الان گذاشتم راهروی حموم منم تو هال خوابیدم اگه چیزیش بشه خودشو به قفس بزنه هم صداشو نمی‌شنوم😭 چیکار کنم ؟ 

روش ی شال مشکی گذاشتم خوشش نیومد بی قراری میکرد تو قفس با اینکه چراغ اتاق روشن بود

الان گذاشتم راهروی حموم منم تو هال خوابیدم اگه چیزیش بشه خودشو به قفس بزنه هم صداشو نمی‌شنوم😭 چیکار ...

این احتمالا جاش جدیده عادت نکرده باید صبر کنی چیزیش نمیشه نگران نباش منم عروسم یه ماه طول کشید عادت کنه 

در گنگ ترین حالت زندگیمم

الان چراغ اتاق روشنه می‌تونه تا صبح بخوابه ؟ اذیت نمیشه؟

اره بابا میخوابه

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱