2777
2789
عنوان

3بار پری در یک ماه

| مشاهده متن کامل بحث + 302 بازدید | 49 پست
احتمالا بخاطر قرصا بوده..ولی حتما به دکترت بگو

گفتم هی میگم هی میگه انقد سخت نگیر اوووووووووووووووو یه روز میای میگی خانوم دکتر هفتمی رو باردارم هی مزاح میکنه بهم ریختم بخدا چی بگم دیگه

خدایا بابت همه چیز شکر😍😍دوستت دارم
والامن اینونمیدونم عزیزم ولی استرس ووضعیت روحی خیلی روی پریودی وزمانش ودفعاتش تاثیرداره.اینقدرنگران ...

امضات😔

چرا همه تقصیرارو انداختی گردن خودت؟؟؟؟

اینطور روحیه هی برات نمیمونه

محمدت خوب میدونه که بلاخره یه روز بابا میشه و این روزا هم جزو تقدیر الهیه و مقصر تو نیستی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گفتم هی میگم هی میگه انقد سخت نگیر اوووووووووووووووو یه روز میای میگی خانوم دکتر هفتمی رو باردارم هی ...

مزاح نمیکنه

واقعیتو میگه

خیلیا چندسال بچه دار نشدن و بعدش پشت سر هم چندتا بچه آووردن با فاصله کم

والامن اینونمیدونم عزیزم ولی استرس ووضعیت روحی خیلی روی پریودی وزمانش ودفعاتش تاثیرداره.اینقدرنگران ...

قربون دلت برم امضات رو خوندم دارم گریه میکنم الآن آبروم جلو همکارام میره الهی قربون اون قلب زخمیت منم حسرت دارم خیییییییییییلییییییییییییییییییییییی بده حالم کاش خدا هم دلش بسوزه برامون

مزاح نمیکنه واقعیتو میگه خیلیا چندسال بچه دار نشدن و بعدش پشت سر هم چندتا بچه آووردن با فاصله کم

بخوره تو سرم این واقعیت الآن جوونم بچه میخوام بعد به چه دردم میخوره الهی بمیرم که این واقعیت رو نشنوم 

امضات😔 چرا همه تقصیرارو انداختی گردن خودت؟؟؟؟ اینطور روحیه هی برات نمیمونه محمدت خوب میدونه که ب ...

فدات خواهری😍.هم محمدهم من هم خدای محمدومن میدونیم که هیچوقت همچین اتفاقی نمیفته عزیزم .ی دوتاپست بروبالامیفهمی چرا .من چندساله یائسه هستم یعنی ازمجردیم برای همین امکانش نیست آی وی اف وایناهم نمیتونم انجام بدم چون سن خیلی کم یائسه شدم رحمم اصلارشدنکرده آبجی 

بی همگان به سرشودبی توبه سرنمیشود❤
بخوره تو سرم این واقعیت الآن جوونم بچه میخوام بعد به چه دردم میخوره الهی بمیرم که این واقعیت رو نشنو ...

کی گفت بعد؟؟؟

تا عید مامان میشی و نی نی میاد تو دلت😍

خود منم چندسال منتظر بودم ولی خدا خواست و شد ... 

درکت میکنم

منم چند بار بخاطر این قرصا پریودام بهم ریخت یا نامنظم شد و چقدر اعصابم خرد میشد

قربون دلت برم امضات رو خوندم دارم گریه میکنم الآن آبروم جلو همکارام میره الهی قربون اون قلب زخمیت من ...

قربونت بشم خواهری .گریه نکن عزیزم خدای ماهم کریمه .شایدبرای من امیدی نباشه امابرای شماصددرصدهست عزیزدلم غصه نخور .من اینجافقط ازشرمندگیم نوشتم خیلی چیزای دیگه تودلم هست که نتونستم توامضام بیارمش اونم تنهایی وبی کسیمه که سربه فلک گذاشته.نتونستم بگم که چقدرخودمم حسرت دارم چقدرآرزودارم ی روزی یکی منم مامان صدابزنه روزمادرکه میشه اشکای من خشک نمیشه اینقدرحالم گرفته ست که تعجب میکنم چجوریه که خدادلش نمیسوزه که خودم اگه خدابودم ویکی ازبنده هام اینجوری زارمیزد زمین وزمانوبه هم میدوختم تادلشوشادکنم چی بگم آبجی 15ساله باعذاب وجدان باشرمندگی باحسرت باتنهایی دارم سرمیکنم

بی همگان به سرشودبی توبه سرنمیشود❤
کی گفت بعد؟؟؟ تا عید مامان میشی و نی نی میاد تو دلت😍 خود منم چندسال منتظر بودم ولی خدا خواست و شد ...

دوست جونم حالم بده خیلی بده تو جمع باید الکی بخندم هی میخوام بی توجه باشم اما همیشه تو تنهایی یه غصه عظیم دارم چیکار کنم  مگر من چه کردم که دنیای دردم...

قربونت بشم خواهری .گریه نکن عزیزم خدای ماهم کریمه .شایدبرای من امیدی نباشه امابرای شماصددرصدهست عزیز ...

الهی بمیرم توروخدا اینطور نگو دارم میمیرم از غصه چرا نمیری یه نزاد بیاری خب؟؟هم ثواب داره هم یه بی پناه صاحب مامان بابا میشه هم خودتون صاحب بچه