2777
2789
عنوان

3بار پری در یک ماه

| مشاهده متن کامل بحث + 302 بازدید | 49 پست
قربونت بشم آبجی جونم .ن عزیزم من قم هستم .آره واقعاتنهاشانسی که توی زندگیم آوردم ی شوهرخوب ودلسوزه و ...

آره قربونت برم اما دلم پیش توهه فاصله مکانی مهم نیست مهم دله آدمه که من دلم پیشته از ته قلب از خدا میخوام زندگیتو طوری بچرخونه که فقط شاد باشی و شاد باشی و شاد باشییییییییییییییییییییییییییییییییییی

اومدی تهران بیا پیشم    

خدایا بابت همه چیز شکر😍😍دوستت دارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره قربونت برم اما دلم پیش توهه فاصله مکانی مهم نیست مهم دله آدمه که من دلم پیشته از ته قلب از خدا م ...

الهی فدات شم خواهری ک اینقدرمهربون وبامحبتی .ممنونم ب خاطردعای قشنگت عزیزدلم .خداروقسم میدم ب آقاابالفضل که هرچه زودتریه بچه ی سالم وصالح بهت بده ودلتوشادکنه .چشم حتماعزیزم شماهم تشریف آوردی قم درخدمت آبجیم هستم عزیزم😍😍😍😙😙😙😙

بی همگان به سرشودبی توبه سرنمیشود❤
الهی فدات شم خواهری ک اینقدرمهربون وبامحبتی .ممنونم ب خاطردعای قشنگت عزیزدلم .خداروقسم میدم ب آقاابا ...

هرلحظه صدای اذان رو میشنوم و میخوام برای خودم دعا کنم اول اسم تورو میارم مثل الآن که داره اذان ظهر رو میگه الهی که زودتر یا خدا معجزه کنه بهت بچه بده یا هرچه زودتر از پرورشگاه تماس بگیرن بگن نوبتت شده.

خدایا بابت همه چیز شکر😍😍دوستت دارم
هرلحظه صدای اذان رو میشنوم و میخوام برای خودم دعا کنم اول اسم تورو میارم مثل الآن که داره اذان ظهر ر ...

مرسی ازدعای قشنگت آبجی گلم .منم برات دعامیکنم فدات شم😙😙😙😙

بی همگان به سرشودبی توبه سرنمیشود❤