2777
2789
عنوان

بخوانید 💚ویاد بگیرید

74 بازدید | 0 پست


رس زدن عسل :♨️♻️

رس  ❤️ بستن عسل و فرق آن با شکرک ❌

رس بستن  عسل طبیعی  نه تنها دلیل بر بدی وتقلبی بودنش نیست بلکه برعکس معرف آنست که عسل کاملا سالم بوده و به هیچ وجه با شکر مخلوط نشده است و این خلاف تصور غلط و رایج در ایران است که عسل رس زدە و سفت شده را تقلبی میدانند.

بطور کلی همه عسلهای خالص رس می زنند ولی مدت لازم برای رس زدن عسل های مختلف با هم فرق می کند. از ✔️چند هفته تا ✔️چند سال که آنهم بسته به نوع گل، مقدار ذرات جامد در عسل (مثل دانه های گرده) ودرجه حرارت  محیط نگهداری عسلها فرق می کند.

از دیگر دلایل رس زدن عسلها، آنزیم دیاستازمترشحە ازبدنزنبورعسل می باشدکه همراه باشهد جمع آوری تبدیل به عسل می شود.

عسلهای مصنوعی به مرور شکرک می زنند و تفاوت این عسلها با عسل طبیعی در این هست که در رس بستن عسل به شکل روغن حیوانی در میاد وهزاربار هم به نحو اصولی به حالت اولیه برگرددودوباره ری بزند درکیفیت وطعم عسل مشکلی پیش نخواهد آمد، ولی در عسل مصنوعی  شکرک می زند و دانه های درشت شکر قابل دیدن هست وهنگام خوردن دانه های شکرکاملا حس میشود وشیرینی شکر دل را می زند ورنگ وبوی عسل هم تغییر می کند.

.

☘💚✅ چاره  برگرداندن عسل رس زده به حالت اولش چیست؟

بایستی ظرف محتوی عسل رس زده را 📌در آب ولرم 40-60 درجه سانتیگراد قرار داد تا کم کم به حالت اولش برگردد📌  در نزدیکی منبع گرما یی مثل شوفاژ یا بخاری قرار داده شود و 📌یا روی بخار سماور یا کتری با حرارت کم گذاشته شود و مواظب باشید عسل به حالت جوش نرسد.  به این روشها عسل راحت به حالت  اولشه اش  برمی گردد و جالب اینکه  طعم وکیفیت عسل  همچنان عالی باقی خواهد ماند.♻️

📢 هرگز عسل را تا 100 درجه سانتیگراد حرارت ندهید چون بیشتر خواصش را از دست می دهد و حتی حالت سمی به خود می گیرد.


✅ توصیه  ما به دوستداران عسل✅

در مورد عسل وخواص آن حتما از منابع  و سایتهای مرتبط ، اطلاعات مفیدی را برای آگاهی خودتان تهیه  و مطالعه بفرمایید.

عسلها را در محل مناسب با درجه حرارت حدود 25 درجه سانتیگراد نگهداری فرمایید.

از خوردن زیاده از حد و بی رویه عسل خودداری فرمایید.

حتما نوع عسل مصرفی ومیزان مصرفتان را در هر وعده بسته به سیستم بدنی خودتان اندازه گیری و رعایت  بفرمایید.

قبل از مصرف عسل از نداشتن حساسیت نسبت به مصرف  عسل اطمینان حاصل کنید.

قبل از خرید عسل حتما آنرا تست کرده و فقط به یک یا دوتا عسل بسنده نکنید تا بتوانید طعم ومزه های متفاوت تری را تجربه کنیدوانتخابهای بیشتری برای خرید داشته باشید.

📢💀 💥 متاسفانه عسلهای تقلبی هم اکنون در بازار هست که حتی شکرک هم نمی زند و تغییر شکل هم نداردوخصوصیات عسل طبیعی را تاحدی با خود یدک می کشد  که آنهم بدلیل قاطی کردن مواد نگه دارنده و شیمیایی مضر هست که افرادسود جو  انجام می دهند. پس لطفا دوستان عزیز

از مراکز مطمئن و آگاه به عسل  خریداری وازخرید عسلهای  مصنوعی ودستکاری شده بازاری که درصد بالایی شکر ،  اسانس ،جوهر لیمو،مواد نگدارنده و دیگر ترکیبات مضر و سرطانزا دارند خودداری فرمایید.

در ضمن

💀👹  هر زنبورداری  زنبوردار نیست و لزوما هر زنبورداری هم عسلش طبیعی نیست. برخلاف باور اشتباه ورایج در ایران که فکر می کنند هرشخصی زنبور داربودویا کندو داشت عسلش هم حتما طبیعی است.👹💀


درفصول سرد سال رس زدن عسل بیشتر مشاهده می شود.

ک🐝ک🐝

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز