2777
2789
عنوان

دخترخاله م داره شوهرش و معتاد میکنه...چ انتقام سختی

| مشاهده متن کامل بحث + 623 بازدید | 22 پست
خانومشم😍😍😍

خوشوقتم خانوم اقا داوود منم زن پدرامم😄

اینجا به تو از عشق و وفا هیچ نگویند         چون دغدغه ی مردم این شهر  حجاب است           هر جای جهان مرتبه ی زن بلند است            درکشور من زن مثل میت به حساب است...

ی زن پیدا شد بلاخره 

کارش درسته مردی که اذیت کرده باید اذیاش کرد

ما ی همسایه داشتیم ی مرد احنق خیانتکار فحاش و مشروب خور که همیشه خوتشون دعوا بود اپارتمان ما بودن یبار زنه رو از پله انداخت پایین انقد میزدش 

هر روز جنگ 

تا  پاشدن از اونجا دیگه خبر نداشتم تا یبار تو ارایشگاه دیدمش چقد عوض شده بود اون زن بیچاره مظلوم  چقد خوشگل شده بود موهاش خوشرنگ لباسای شیک بعد که رفت ارایشگره گفت دمش کردم واقعا گفتم جی سده تعریف کرد که اره  شوهرشو کم کم معتاد کرد و بعدم رفت به دلیل اعتیاد طلاق گرفت  اموال مردرم توقیف کرد 

واقعا افرین بهش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ی زن پیدا شد بلاخره  کارش درسته مردی که اذیت کرده باید اذیاش کرد ما ی همسایه داشتیم ی مرد احن ...

چه جوری معتاد میکنن؟

زندگیم نیاز به یه معجزه داره. یه(صلوات)برام از ته دل بفرست اگه امکان داره.ممنون.
بعضی وقتها یه مرد عین یه آدم سادیسمی رفتار میکنه و خودش زده به خواب و خودش زده به کوچه علی چپ و... ...

چ جوابی دادی...ی جورایی ب دل میشینه

داوودم شوهرمهرچی تو بگیدیگه بیشترازین...