2777
2789

سلام خانوما

من دوره پریودی منظمی داشتم و سیکلم ۳۰ روزه بوده و الان هشت ماه که دارم اقدام میکنم برای بارداری ولی ماه گذشته پریودیم به هم ریخت و سیکلم ۲۸ روزه شد همیشه از روز ۱۲ سیکلم کیت تخمک گذاریم مثبت میشد ولی امروز ۱۳ سیکلم هست و هنوز کیتم مثبت نشده یه خط پررنگ و یه خط کمرنگ هست من یک شب درمیان دارم اقدام میکنم ولی نمیدونم الان روز تخمک گذاریم میشه چندم لطفا کمکم کنید گیج شدم دیگه 

واسه نی نی دار شدنم صلوات میفرستید؟ حالم بده دلم خیلی نی نی میخواد😔داره میشه یک سال
کاری به این حرفا نداشته باش شما یک شب در میون اقدام کن بعضی وقتا بخاطر مصرف دارو یا هر چیزی ممکنه ت ...

من هیچ قرصی استفاده نمیکنم ولی یکم استرس دارم واسه این مدت باردار نشدنم

واسه نی نی دار شدنم صلوات میفرستید؟ حالم بده دلم خیلی نی نی میخواد😔داره میشه یک سال

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من هیچ قرصی استفاده نمیکنم ولی یکم استرس دارم واسه این مدت باردار نشدنم

نگران نباش

اگه شوهرت آز داده وسالمه پس مشکلی نیست و زود باردار میشی

میشه برای حل مشکلم دعا کنی!؟خواهش میکنم🥲🙏🏻
نگران نباش اگه شوهرت آز داده وسالمه پس مشکلی نیست و زود باردار میشی

شوهرم آزمایش نداده ولی فک نکنم مشکلی داشته باشه 

انشاالله که اینبار بشم 

شک دارم باردار بشم هرماه که سیکلم منظم بود نمیشدم حالا که ریختم به هم

شوهرم آزمایش نداده ولی فک نکنم مشکلی داشته باشه  انشاالله که اینبار بشم  شک دارم باردار ...

از کجا مطمئنی که مشکلی نداره

من بعد از یه سقط متوجه شدم شوهرم اسپرمش ضعیفه

وقتو از دست ندید حتما به ارولوژ مراجعه کنید وآزمایش اسپرم بدید

از کجا مطمئنی که مشکلی نداره من بعد از یه سقط متوجه شدم شوهرم اسپرمش ضعیفه وقتو از دست ندید حتما ب ...

بیمارستان ها این آزمایش رو میگیرن؟

بیمارستان ها این آزمایش رو میگیرن؟

این آزمایش رو برید مرکز ناباروری انجام بدید که دقیق وعلمی باشه،بعضی از آزمایشگاههای خصوصی میگیرن اما جوابش معتبر نیست

این آزمایش رو برید مرکز ناباروری انجام بدید که دقیق وعلمی باشه،بعضی از آزمایشگاههای خصوصی میگیرن اما ...

خیلی ممنون مرسی که وقت گذاشتی عزیزم