۰من ۷ ماهه تو یه رابطه ی عشقی ام که دوریم از هم اون خوزستانه من یه جای دیگه ام و اینکه تو این ۱ ماهه خیلی بحثمون شده بود دیشب کات کردیم و الان دوستش زنگ زد بهم گفت که چرا اذیت میکنی یا تمومش کن یا درستش کن داره هرشب گریه میکنه .من واقعا ادم ساکتی ام و نمیدونم چیکار کنم .بحثمون سر اینه که چرا من ترف نمیزنم باهاش و درد و دل نمیکنم .میگه چرا درد و دل نمیکنی چرا بامن راحت نیستی .من هرچی میشه هر اتفاقی میوفته باهاش درمیون میزارم و چیزی تو دلم باشه باهاش صحبت میکنم موندم چرا این اینقدر حساسه. و هرموقعه باهام صحبت میکنه نمیتونم باهاش حرف بزنم یا از حق خودم دفاع کنم راهنماییم کنید که چجوری برش گردونم 😢😢😢😢😭😭 از این ور هم دوستش زنگ زده میگه چیکارش میکنی دیدی حال و روزشو با داد و دعوا باهام صحبت میکرد .
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
وقتي يبار رابطه رو كات ميكني بازگشت به اون هزارمين بار هم كه باشه اشتباه محضه
خوب بودیم اوکی بودیم ولی اون میگه که چرا باهام درد و دل نمیکنی و باهام صحبت نمیکنی اخه شماها بهم بکزد درد و دل کردن چیه که من نمیگم بهش بخدا باهاش درد و دل میکنم 😢😢نمیدونم واقعا چی میخواد ازم
اولا با جدیت کامل بتوپ به دوستش بگو به گوخوری شما ربط نداره بکش کنار اون خودش شعور داره بیاد بحرفه داداش بزن کنار فردا پس فردا اون میشه کاسه داغ تر از اش تو زندگیت اگه بخای ازدواج کنی باهاش