2777
2789
عنوان

همین این دنیارو باختیم همون اون دنیا😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 1258 بازدید | 160 پست
یا اگه اتفاقی میشنیدن دونفر غیبت میکردن چهل روز مراقبه وچله نشینی میکردن که گناهش بره.معلومه که خودش ...

چهل روز مراقبه میکردن حقیقتش راه خدا از. میون خلقش میگذره من حس جالبی به کسی که فقط عبادت میکنه  نداشتم و. ندارم 

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را  (فروغ فرخزاد )

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عباس کربلا چی؟!اونم بت هس؟اونم واقعی نیس! میسپارمت امام حسین بهت بگه

اینایی که این خانوم گفتن امام هستن؟ عباس کربلا هیچ خطایی نکرده؟ منم واسه شما التماس تفکر دارم. چیزایی هست ک از بچگی کردن تو گوشمون. هیچ اطلاعی ازشون نداریم فقط میگم

⚡🦄🌈
به چشم دیدی؟ کسی ک واقعا بخاد از ته دل یه کاریو کنه واسه ثواب همه جا جار نمیزنه اهای ملت من دارم کار ...

اینا که منفعتی گیرشون نمیومده که جار بزنن نه به پولی رسیدن نه به قدرتی.اگه هم اطلاعاتی داریم از اطرافیانشون نقل شده نه که خودشون بگن

هروقت دستمال توالت دیدید یادتون بیاد که مردم یک کشور جهان اولی ‌که خیلیا آرزوی مهاجرت به اونجا رو دارن یک روز ازترس قرنطینه توی خونه، همون واکنشی رو نشون میدن که ما ملایمترش رو درزمان تحریم ها داریم انجام میدیم وبخاطرش خودمون رو تحقیر میکنیم.ماایرانی ها خیلی از واکنش هامون به مسایل بخاطر فقر فرهنگی نیست،بلکه به نسبت شرایط تحریم که سالهاست داریم درآن زندگی میکنیم اتفاقا خیلی آدمهای خوب ومتمدنی هستیم.
نهههه مطمن باش جادارش خوبه😂

ایوالا دا ی داداچ..

میبینمت😎😂😂😂😂😂😂

دختررویاها نگو بلا بگو 😼_خوشگله خوشگلا بگو 😺_موی بلند 😸 فِیس قشنگ😻_ابرو کمون 😎_چشمون درشت 😀دامن کوتاه آخ آخ آخ 😍😘 نه فرفری نه موی لخت ،فقط موهای موج دار دختررویاها خوچله 👱😇😄   👑 آی ام آفرودیت محلتون 👑😹😻😻   و همچنان زندگی یعنی 💄افرودیت _افرودیت یعنی زندگی 💄،این دو کلمه در هم تنیده اند 👠   😍   من یعنی لباس های تور توریه کوتاه ب رنگ های قرمز و سفید و صورتی جییییغ😍😍👄 یعنی ی کیف جیگولی پر ازماتیک های خوشرنگ💄👒یعنی لاک های خوش رنگ و مخملی 💅💞                                                    آی اَم خودمو خیلییییییییییییی دوووووووس آی لاو یو خودم .👒💍ابراز علاقه مردان دهه پنجاهی به معشوقشون :شده ام بُت پرسته تو قسم به چشمون مَست تو😚. ابراز علاقه مردان دهه شصتی به معشوقشون:دنیا دیگه مثل تو نداره نداره و نه میتونه بیاره😍.ابراز علاقه مردان دهه هفتادی به معشوقشون: دوسِت دارم کصافط ،لعنت به اون قیافت 😐 ابراز علاقه مردان دهه هشتادی به رِلِشون😂: بووووووووووووق 🤕..هنوز از گودزیلاهای دهه نودی اطلاعاتی در دست  ندارم😳  شعاره من :هستی باش نباشی هستن_تازه بودی ام بودن 😂😂    درضمن به کسی مربوط نه بوداهه که من بااقایون تبادل نظر میکنم 😁😊  بخودم مربوط بوداهه. همه چیزو جنسیتی نکنین_مریض شدم دیگه از دستتون.😐            درمورد زندگی شخصیمم نپرسین اگه بخوام خودم تاپیک میزنم میگم .دیگه توبه کردم.فکرم نکنین که شما همه مریم مقدسین و من جنیفر لوپز😁 این و خدا داندو بس 😊😍 اره من   حیا رو  خوردم ابرو رو هم تُف کردم رو صورت دشمنام 😬😏  دخترای شوخ وقتی جدی میشن یعنی واویلاست😂من همون آدم خیلییی خوبی ام ک هیچکس نمیتونه تصور کنه  ک چقدررربدم👱 آی اَم بی اعصابه مهربون.بستگی داره تو کدومشو انتخاب کنی 😏😁هر کی به امضام گیر بده یعنی فضوله 😂😂😹😹✋
من نمیدونم این جهنم چقدر ظرفیت داره که اینهمه آدم رو کره ی زمین قراره برن اونجا فقط رجبعلی و خیاط و ...

یه بنده خدایی میگفت جهنم با همه وسعتش برای هر شخص تنگه.. مثل میخ روی دیوار.. شاید بتونی 1000000 تا میخ بکوبی روی دیوار ولی هر کدوم به سختی میرن داخل و جاشون تنگه! 

من یه سری جو گرفتم رفتم سررسید مراقبه گرفتم. انقدر سخت بود که کلا گذاشتمش کنار😰متاسفانه با زندگی های امروزی ما اصلا جور درنمیاد.من تو همون نماز ساده اش هم میلنگم دیگه بذار و برو....

دانشجوهای عزیز اگه درمورد دروس برنامه نویسی کمکی خواستید میتونم کمکتون کنم
چهل روز مراقبه میکردن حقیقتش راه خدا از. میون خلقش میگذره من حس جالبی به کسی که فقط عبادت میکنه &nbs ...

متنو چرا کامل نمیخونی؟وقتی اتفاقی میشنیدن کسی غیبت کس دیگه رو میکنه مراقبه میکرده که روحشو پاک کنه.خودش غیبت کننده نبوده که بره حلالیت بطلبه😐

هروقت دستمال توالت دیدید یادتون بیاد که مردم یک کشور جهان اولی ‌که خیلیا آرزوی مهاجرت به اونجا رو دارن یک روز ازترس قرنطینه توی خونه، همون واکنشی رو نشون میدن که ما ملایمترش رو درزمان تحریم ها داریم انجام میدیم وبخاطرش خودمون رو تحقیر میکنیم.ماایرانی ها خیلی از واکنش هامون به مسایل بخاطر فقر فرهنگی نیست،بلکه به نسبت شرایط تحریم که سالهاست داریم درآن زندگی میکنیم اتفاقا خیلی آدمهای خوب ومتمدنی هستیم.
 جووووون منتظرم کی بمیریم😓🙃🤕

خداانکنه عزیزدلم 😍😍😍

ان سا ءالله صدسال عمر کنیم😎😎😎

دختررویاها نگو بلا بگو 😼_خوشگله خوشگلا بگو 😺_موی بلند 😸 فِیس قشنگ😻_ابرو کمون 😎_چشمون درشت 😀دامن کوتاه آخ آخ آخ 😍😘 نه فرفری نه موی لخت ،فقط موهای موج دار دختررویاها خوچله 👱😇😄   👑 آی ام آفرودیت محلتون 👑😹😻😻   و همچنان زندگی یعنی 💄افرودیت _افرودیت یعنی زندگی 💄،این دو کلمه در هم تنیده اند 👠   😍   من یعنی لباس های تور توریه کوتاه ب رنگ های قرمز و سفید و صورتی جییییغ😍😍👄 یعنی ی کیف جیگولی پر ازماتیک های خوشرنگ💄👒یعنی لاک های خوش رنگ و مخملی 💅💞                                                    آی اَم خودمو خیلییییییییییییی دوووووووس آی لاو یو خودم .👒💍ابراز علاقه مردان دهه پنجاهی به معشوقشون :شده ام بُت پرسته تو قسم به چشمون مَست تو😚. ابراز علاقه مردان دهه شصتی به معشوقشون:دنیا دیگه مثل تو نداره نداره و نه میتونه بیاره😍.ابراز علاقه مردان دهه هفتادی به معشوقشون: دوسِت دارم کصافط ،لعنت به اون قیافت 😐 ابراز علاقه مردان دهه هشتادی به رِلِشون😂: بووووووووووووق 🤕..هنوز از گودزیلاهای دهه نودی اطلاعاتی در دست  ندارم😳  شعاره من :هستی باش نباشی هستن_تازه بودی ام بودن 😂😂    درضمن به کسی مربوط نه بوداهه که من بااقایون تبادل نظر میکنم 😁😊  بخودم مربوط بوداهه. همه چیزو جنسیتی نکنین_مریض شدم دیگه از دستتون.😐            درمورد زندگی شخصیمم نپرسین اگه بخوام خودم تاپیک میزنم میگم .دیگه توبه کردم.فکرم نکنین که شما همه مریم مقدسین و من جنیفر لوپز😁 این و خدا داندو بس 😊😍 اره من   حیا رو  خوردم ابرو رو هم تُف کردم رو صورت دشمنام 😬😏  دخترای شوخ وقتی جدی میشن یعنی واویلاست😂من همون آدم خیلییی خوبی ام ک هیچکس نمیتونه تصور کنه  ک چقدررربدم👱 آی اَم بی اعصابه مهربون.بستگی داره تو کدومشو انتخاب کنی 😏😁هر کی به امضام گیر بده یعنی فضوله 😂😂😹😹✋
گلم این علمایی ک نام بردم معصوم نبودن ولی بنده خاص خدا بودن یعنی تمام عمر در حال بندگی خالص و ناب خد ...

من اصلا تو کتم نمیره همیشه هم سعی میکردم راجع به اعتقاد کسی نظر ندم اما اینبار اتفاقی ب تاپیک شما نظر دادم. هرکس یه اعتقادی داره دیگه. موفق باشین

⚡🦄🌈

سید هاشم پیش ایت الله قاضی میره و از دست مادر زنش گله میکنه و ایشون میگن باب فتح تودر صبر ب مادر زنته . که بعدها بخاطر این صبوری کردن تجرد برزخی حاصلشون میشه

هیچوقت دیگران رو قضاوت نکنید____سرنوشت انقد دنبالتون میکنه تا توی یه کوچه بن بست شمارو تو همون شرایطقرار بده🤐دیدم ک میگم.  ___________خدایا بخاطره تمام معجزات زندگیم شکر❤❤❤💓💓💓💓💓💓
به چشم دیدی؟ کسی ک واقعا بخاد از ته دل یه کاریو کنه واسه ثواب همه جا جار نمیزنه اهای ملت من دارم کار ...

خانوم شهیدحججی میکفت ک همسرم همیشه آرزو داشته مثل حضرت زهرا شهیدبشه

گفت پرسیدم یعنی دوست داری ازناحیه پهلو ضربه بخوری؟؟

شهیدحججی گفتن نه .یعنی دوس دارم گمنام شهید شم!!!

اما دیدیم ک‌شهید حججی جهاااااااانی شد....

حدیث داریم هرکس ازروی اخلاص کاری رو انجام بده خداخودش علنیش میکنه

این فقط ی جنبشه.

از جنبه های دیکه بررسی کنیم باید علنی شه گاهی وقتا

مثل خیرین ک برای تشویق دیکران ب این کارخیر گاهی علنی کارمیکنن.

همه‌دنیای من نگاه مَمَد😍