2777
2789
عنوان

همین این دنیارو باختیم همون اون دنیا😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 1258 بازدید | 160 پست
من اصلا تو کتم نمیره همیشه هم سعی میکردم راجع به اعتقاد کسی نظر ندم اما اینبار اتفاقی ب تاپیک شما نظ ...

نطرت محترمه

هیچوقت دیگران رو قضاوت نکنید____سرنوشت انقد دنبالتون میکنه تا توی یه کوچه بن بست شمارو تو همون شرایطقرار بده🤐دیدم ک میگم.  ___________خدایا بخاطره تمام معجزات زندگیم شکر❤❤❤💓💓💓💓💓💓
یه بنده خدایی میگفت جهنم با همه وسعتش برای هر شخص تنگه.. مثل میخ روی دیوار.. شاید بتونی 1000000 تا م ...

اون بنده خدا تاحالا چن بار رفته جهنم و برگشته؟

همون بنده خدا ها مردم رو از دین گریزون کردن

استغفراله شماها خدا رو هم ذله کردین.

«خوبم. اما اگر فکر کنم، گریه‌ م خواهد گرفت»❤️‍🩹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اصلا تو کتم نمیره همیشه هم سعی میکردم راجع به اعتقاد کسی نظر ندم اما اینبار اتفاقی ب تاپیک شما نظ ...

ایرادش کجاشه که مقاومت میکنید؟مثلا شما خوش هیکل شدن برات مهمه درمقابل وسوسه شکمت مقاومت میکنی تا به هدفت برسی.اونا هم براشون تعالی روح مهمه درمقابل نفسشون مقاومت میکنن این چیش عجیب وغیر قابل فهمه واقعا؟

هروقت دستمال توالت دیدید یادتون بیاد که مردم یک کشور جهان اولی ‌که خیلیا آرزوی مهاجرت به اونجا رو دارن یک روز ازترس قرنطینه توی خونه، همون واکنشی رو نشون میدن که ما ملایمترش رو درزمان تحریم ها داریم انجام میدیم وبخاطرش خودمون رو تحقیر میکنیم.ماایرانی ها خیلی از واکنش هامون به مسایل بخاطر فقر فرهنگی نیست،بلکه به نسبت شرایط تحریم که سالهاست داریم درآن زندگی میکنیم اتفاقا خیلی آدمهای خوب ومتمدنی هستیم.
اگ جار نزدین پس شما از کجا خبر دارین؟؟؟؟؟؟؟؟؟ این خانوم از کجا میدونه؟ 

عزیزم کاسایی ک من راجبشون حرف زدم انگشت شمارن . کی گفته گناه نکردن اتفاقا دچار گناه هم میشدن ولی توبه میکردن . همین الانم من اگر توبه واقعی کنم و حق الناسی ب گردنم نباشه دیگه چرا بخوام نگران باشم.

هیچوقت دیگران رو قضاوت نکنید____سرنوشت انقد دنبالتون میکنه تا توی یه کوچه بن بست شمارو تو همون شرایطقرار بده🤐دیدم ک میگم.  ___________خدایا بخاطره تمام معجزات زندگیم شکر❤❤❤💓💓💓💓💓💓

من نمیدونم اینایی که به خیال خودشون دارن امر به معروف و نهی از منکر میکنن چرا زود جبهه میگیرن، عصبی میشن، توهین و تحقیر میکنن، نفرین میکنن

فرقتون با بقیه چیه که خودتونو بالاتر میبینین و بخاطر همین صفاتتون خیلی ها رو هم از دین زده کردین

راست میگین اروم و منطقی بقیه رو قانع کنین..مگه نمیگین حرفتون حقه؟! اخه با نفرین و بد حرف زدن که ناحق جلوه میکنین حتی اگه حق بگین

من آن دردم که هر جایی پی مرهم نمیگرده
یه بنده خدایی میگفت جهنم با همه وسعتش برای هر شخص تنگه.. مثل میخ روی دیوار.. شاید بتونی 1000000 تا م ...

بیخیال بابا یعنی اینهمه آدم رو کره ی زمین هستن اونایی که مردن و رفتن و اونایی که بعدها متولد میشن یعنی همه قراره برن جهنم هرکسی یه جوری زندگی و مرگو واسه خودش تعریف میکنه و اعتقاد داره

من به گناههای روتین کار ندارم

بیشتر از سنگدل شدن و بی رحمی اطرافیانم میترسم

همش نگرانم بالاخره صبر خدا تموم شه و همه مونو نابود کنه

یعنی از در خونه میرم بیرون، واقعا جز حسادت و بدجنسی و وحشی گری هیچی نمیبینم. اصلا رحم نداریم. همه افتادیم به جون هم. حرفای رکیکی میشنوم که رنگم میپره. اصلا ملاحظه نمیکنن که یه خانم داره رد میشه. لااقل دو دقیقه در و گوهر هام رو نریزم بیرون!

یا کم فروشی میکنن

یا با تقلب و دروغ چیزی رو بهت غالب میکنن

یا سر تو نوبت ایستادن یا جا پارک و خیلی چیزای دیگه الفاظ زشت بکار میبرن و درگیر میشن

و خیلی چیزای دیگه 

تازه اسم خودمونم گذاشتیم متمدن!!!!

دیگه چیزی به اسم وجدان وجود نداره

فقط خود خدا رحم کنه بهمون

خیلی دوست دارم به همه عقاید احترام بذارم ولی پذیرش بعضی از اونها توهین به شعور خودم محسوب میشه!       (آنتونی هاپکینز)
من نمیدونم اینایی که به خیال خودشون دارن امر به معروف و نهی از منکر میکنن چرا زود جبهه میگیرن، عصبی ...

اره والا میگه واگذارت میکنم به امام حسین. خب حرفشو نمیزنه ک 

⚡🦄🌈
من نمیدونم اینایی که به خیال خودشون دارن امر به معروف و نهی از منکر میکنن چرا زود جبهه میگیرن، عصبی ...

واقعا کسی تو این تاپیک نفرین کرد؟توهین کرد؟🙄😳😱چرا من ندیدم؟

هروقت دستمال توالت دیدید یادتون بیاد که مردم یک کشور جهان اولی ‌که خیلیا آرزوی مهاجرت به اونجا رو دارن یک روز ازترس قرنطینه توی خونه، همون واکنشی رو نشون میدن که ما ملایمترش رو درزمان تحریم ها داریم انجام میدیم وبخاطرش خودمون رو تحقیر میکنیم.ماایرانی ها خیلی از واکنش هامون به مسایل بخاطر فقر فرهنگی نیست،بلکه به نسبت شرایط تحریم که سالهاست داریم درآن زندگی میکنیم اتفاقا خیلی آدمهای خوب ومتمدنی هستیم.
اون بنده خدا تاحالا چن بار رفته جهنم و برگشته؟ همون بنده خدا ها مردم رو از دین گریزون کردن استغفرا ...

کسی بود که با قرآن سر و کار داره.. خیلیا خیلی چیزا سرشون میشه، اهل سواد و مطالعه هستن! همه مثل هم نیستن..!!!!! ان شاﺀالله هیچوقت از حرفات پشیمون نشی

ان شاﺀالله هممون عاقبت بخیر بشیم

خانوم شهیدحججی میکفت ک همسرم همیشه آرزو داشته مثل حضرت زهرا شهیدبشه گفت پرسیدم یعنی دوست داری ازناح ...

منم موندم چرا خدا بیامرز جهانی شد. اون یکی بنده خدا هم  اسون نمردن که فقط ایشون رو بت کردن.

«خوبم. اما اگر فکر کنم، گریه‌ م خواهد گرفت»❤️‍🩹