2777
2789
عنوان

همین این دنیارو باختیم همون اون دنیا😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 1258 بازدید | 160 پست
میترسم وقتی یکی میگه خدا فلان گناهو نمیبخشه همش میگم نکنه من یه گناهی کردم خدا نبخشه مرسی عزیزم&nb ...

ن عزیزم خداوند خودش گفته من تمامی گناهای بنده هامو میبخشم اگر توبه واقعی کنن الا حق الناس. مگه حر بخشیده نشد؟ خیالت راحت 

هیچوقت دیگران رو قضاوت نکنید____سرنوشت انقد دنبالتون میکنه تا توی یه کوچه بن بست شمارو تو همون شرایطقرار بده🤐دیدم ک میگم.  ___________خدایا بخاطره تمام معجزات زندگیم شکر❤❤❤💓💓💓💓💓💓

اسپ پیج @solok110

هیچوقت دیگران رو قضاوت نکنید____سرنوشت انقد دنبالتون میکنه تا توی یه کوچه بن بست شمارو تو همون شرایطقرار بده🤐دیدم ک میگم.  ___________خدایا بخاطره تمام معجزات زندگیم شکر❤❤❤💓💓💓💓💓💓

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزيزم پيجش رو ميزاري لطفا

گلم پیجشون @solok110  تو اینستا .التماس دعا

بازم تعریف کن استارتر

عزیزم اسم پیجو گذاشتم برین اونجا خیلی زیاده امیدوارم مفید باشه

قومی متفکرند اندر ره دین قومی به‌گمان فتاده در راه یقین می‌ترسم از آن‌که بانگ آید روزی کای بی‌خبر ...

خیام ...... بماند.....

بگو‌نترسه، راه مشخصه، راه راه خداست و اسلام و ایمان و تقوا و عمل صالح

سربازی هستم/که به کشتن وقت میروم/تا دوردستها/پرچم دشمن خانگی.....من مومن یامذهبی به معنای کاملش نیستم، فقط دوست دارم که باشم_مشغول فراگیری چهارمین رشته تحصیلیم هستم.من عاشق  کمک کردنم : از طب سنتی واسلامی،سلامت،روانشناسی،مسایل مذهبی،ادبیات و فرهنگ و برخی موضوعات اطلاعات نسبی دارم : اگر ضرورتی بود بپرسید،شاید کمکی ازم براومد _از همه مهمتر:من محتاج دعای همه عزیزان هستم،باسپاس    
تا حالا نه دل شکستم نه تهمت زدم ولی دروغ گفتم  البته دروغم نه به خودم ن به کسی اسیب نرسوند و ...

عزیز سعی کن دروغ نگی کلا دیگه. توبه کنی، غیبت هم

درباره غیبت و دروغ سرچ کن ک چطور گناهش جبران میشه، بخشیده میشه

برای غیبت مثلا ، افرادی رو ک پشتشون حرف زدی دعاکن، ب نیتشون صدقه بده، کارخیر کن، اگر شد و باعث دلخوری نبود دلجویی و حلالیت طلبی کن.

از طرفشون کار خیر کن و استغفار.

غیبت خیلی بده

گناهای اون آدم میاد تو کارنامه شما

ثوابای شمارو میدن ب اون

۴۰ روزم عبادت آدم باطل میشه باهر غیبت....و حکم خوردن گوشت برادر مرده رو داره در حدیث...

التماس دعا

سربازی هستم/که به کشتن وقت میروم/تا دوردستها/پرچم دشمن خانگی.....من مومن یامذهبی به معنای کاملش نیستم، فقط دوست دارم که باشم_مشغول فراگیری چهارمین رشته تحصیلیم هستم.من عاشق  کمک کردنم : از طب سنتی واسلامی،سلامت،روانشناسی،مسایل مذهبی،ادبیات و فرهنگ و برخی موضوعات اطلاعات نسبی دارم : اگر ضرورتی بود بپرسید،شاید کمکی ازم براومد _از همه مهمتر:من محتاج دعای همه عزیزان هستم،باسپاس    
عزیز سعی کن دروغ نگی کلا دیگه. توبه کنی، غیبت هم درباره غیبت و دروغ سرچ کن ک چطور گناهش جبران میشه، ...

مرسی عزیزدلم 

چشم

ممنون از توضیحاتتون

پسر عزیزتر از جوووونم عشقم فدات شم خوش اومدی به زندگی من و بابایی ❤️ قربون لپای قشنگت بشم دنیاااااام 🌹
شما ب چشم ندیدیشششششش

ایت الله بهجت هم انکار میکنید؟که به دوره ما زندگی کردن...اونم تو شهری بود که خودم ساکنش هستم...زمانی که بیمارستان بستری بودن خالم پرستار اون بیمارستان بود.میگفت برای به دست اوردن یه تیکه لبایکسش صف بسته بودن.پس چیزی تو وجود ایشون بود که براش سر و دست میشکوندند.حتی کسی رو میشناختم که با اخوند جماعت مخالف بود.کلی راه می کوبوند ولی پشت سر ایت الله بهجت نماز میخوند.دیگه فکر کنم حرفاتون از سر غرض ورزی هست...کسانی که تو قبرستان های متروکه و خوفناک شبانه به راز و نیاز میپرداختند، نباید به این درجه برسند؟حرفای شما بنظرم کفر مطلق هست....

تا حالا نه دل شکستم نه تهمت زدم ولی دروغ گفتم  البته دروغم نه به خودم ن به کسی اسیب نرسوند و ...

عزیزم یا باید بری حلالیت بطلبی یا اگر فکر میکنی گفتن این موضوع باعث کدورت بشه براش استغفار کن..منظورم اینه به تیت طرفت استغفار بگو صدقه بنداز تا ان شاالله رفع بشه.توبه واقعی هم انجام بده و دیگه تکرار نکن.

عزیزم یا باید بری حلالیت بطلبی یا اگر فکر میکنی گفتن این موضوع باعث کدورت بشه براش استغفار کن..منظور ...

چشم

پسر عزیزتر از جوووونم عشقم فدات شم خوش اومدی به زندگی من و بابایی ❤️ قربون لپای قشنگت بشم دنیاااااام 🌹