2777
2789
عنوان

کیا منتظر نی نی هستن

| مشاهده متن کامل بحث + 470 بازدید | 84 پست
اره میخوام دکترمو عوض کنم منتظرم فردا بی بی بزنم اگه منفی بود شنبه برم دکتر

ان شاالله مثبت میشه امادوست عزیزم خواهشا اگه منفی بودمثل من خودتو داغون نکن من انقدبی بی زدم وناامیدشدم که نگووو... اما هفته ی پیش از فکروخیال بدجور حالم خراب شدکه اورژانس اومد خونمون...  بعدش فقط به فکر سلامتی خودم بودم... خواست خداباشه بچه هم میادبایدبه خودش توکل کنیم ودعاکنیم که راه درست وپیش پامون بذاره🙇

💞گل پـــونه خودش میدونه اگه بره دنیام یه زندونه ،واسه همه بی قراریام میدونه دواودرمونه.... 

هیچ علائمی نداری؟تند تند دستشویی نمیری؟یکی از شایع ترین علائمش همینه و اینکه بدنت داغ میشه سینه هات سنگین میشن من متاسفانه الان هیچ کدوم اینا رو ندارم

خدا بزرگترین نعمتو نصیبم کرد  فرشته کوچولوی من این دفعه نمیزارم ازم جدا بشی خدا جون خودت حافظ فرشته کوچولوم باش یا امام حسین خودت تو محرم این کادو رو بهم دادی خودتم ازش محافظت کن   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ان شاالله مثبت میشه امادوست عزیزم خواهشا اگه منفی بودمثل من خودتو داغون نکن من انقدبی بی زدم وناامید ...

نمیدونی ک هر ماه کلی گریه میکنم مخصوصا وقتی ک بی بی میزنمو منفی میشه دیگه شوهرم گفته حق نداری بی بی بگیری فردام باید خودم قایمکی برم بگیرم

خدا بزرگترین نعمتو نصیبم کرد  فرشته کوچولوی من این دفعه نمیزارم ازم جدا بشی خدا جون خودت حافظ فرشته کوچولوم باش یا امام حسین خودت تو محرم این کادو رو بهم دادی خودتم ازش محافظت کن   
نمیدونی ک هر ماه کلی گریه میکنم مخصوصا وقتی ک بی بی میزنمو منفی میشه دیگه شوهرم گفته حق نداری بی بی ...

دقیقاً عین خودمی😒😒😥

اولین روزپریودکه ببخشید  صبح میرفتم دستشویی ومیدیدم اومده میومدم توجام درازمیکشیدم ولحافومیکشیدم روسرم باصدای بلندگریه میکردم بیچاره شوهرم میترسید که چم شده... امابعدکه مریض شدم سعی می کنم خودمو آروم کنم 

💞گل پـــونه خودش میدونه اگه بره دنیام یه زندونه ،واسه همه بی قراریام میدونه دواودرمونه.... 
دقیقاً عین خودمی😒😒😥 اولین روزپریودکه ببخشید  صبح میرفتم دستشویی ومیدیدم اومده میومدم توجام ...

منم مثل خودتم😢😢انقدر گریه کردم چشام دیگه تار میبینه شوهرم همش دعوام میکنه میگه ببین میتونی خودتو کور کنی یا نه 

منم مثل خودتم😢😢انقدر گریه کردم چشام دیگه تار میبینه شوهرم همش دعوام میکنه میگه ببین میتونی خودتو ک ...

توروخدا نکن 😢من همش شوهرمو توذهنم میارم که وقتی من واسه بچه گریه میکنم اون پیش خودش چه فکری میکنه!؟ لابدفکرمیکنه اگه بچه دارنشیم حتماً منوهم نمیخواد.. براهمین بایدیکمی هم ایشونومراعات کنی.. شما چندسالتونه؟ 

توروخدا نکن 😢من همش شوهرمو توذهنم میارم که وقتی من واسه بچه گریه میکنم اون پیش خودش چه فکری میکنه!؟ ...

اخه من سنمم کم نیست من بیست و هفت سالمه

بچه ها تحمل نیاوردم و الان رفتم بی بی گرفتم و زدم بازم منفی شد وای ک دیگه از زندگی سیر شدم نشستم دارم گریه میکنم

لعنت ب هر چی بی بی چک منفی 😢😢😢دیگه از همه قطع امید کردم حتی خدا

چشم ولی تگ کردن و بلد نیستم چون تازه عضو شدم

اول @ بزن بعد اسممو سرچ کن

@mahora3651

من ریخته ایم در رگ تو شیره جان....هی چرخ بزن در من و دل را بتکان.....این هم نفسی چه حس و حالی دارد....در پیکر من دو قلب دارد ضربان💛💙  
اول @ بزن بعد اسممو سرچ کن @mahora3651

اول @ بزن بعد اسممو تایپ کن

من ریخته ایم در رگ تو شیره جان....هی چرخ بزن در من و دل را بتکان.....این هم نفسی چه حس و حالی دارد....در پیکر من دو قلب دارد ضربان💛💙  
اول @ بزن بعد اسممو سرچ کن @mahora3651

عزیزم بی بی زدمو منفی شد😢😢😢😢😭😭😭😭

اول @ بزن بعد اسممو تایپ کن

حتی ب شوهرمم زنگ زدم گفتم پشت گوشی هم کلی گریه کردم اون بیچاره رو هم ناراحت کردم الان یه ساعته دارم گریه میکنم😢دلم ب شوهومم میسوزه بیچاره رو خیلی اذیت کردم

الان رفتم تو هفت ماه😔😔

منم حدود یکسال اقدام کردم تا خدا بهم داد...عزیزم هنوزدیر نشده..استرس بدترین چیزه برات..اروم باش خدا به قدری مهربونه که مهر مادری رو تو دلی نمیندازه مگر اینکه اون حاجت رو بهش برسونه...

دردم از یارست و درمان نیز هم