2777
2789
عنوان

کیا منتظر نی نی هستن

| مشاهده متن کامل بحث + 470 بازدید | 84 پست
من باردارم.از ته دل ازخدا میخوام که به همتون که بچه میخواید بچه بده.هیچوقت ناامید نشید دوستان😘😘

موقع اذان حتما دعام کن عزیزم😔

خدا بزرگترین نعمتو نصیبم کرد  فرشته کوچولوی من این دفعه نمیزارم ازم جدا بشی خدا جون خودت حافظ فرشته کوچولوم باش یا امام حسین خودت تو محرم این کادو رو بهم دادی خودتم ازش محافظت کن   

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حتی ب شوهرمم زنگ زدم گفتم پشت گوشی هم کلی گریه کردم اون بیچاره رو هم ناراحت کردم الان یه ساعته دارم ...

منم بی بی زدم منفی شد

ب شوهرم زنگ زدم

خ ناراحت بودم

اونم دلداریم داد عزیزم ناراحت نباش خدا خیر بنده هاشو میخواد

اگه تااخرعمرمم بچه نده راضیم ب رضاش و.....یادمه کلی برام حرف زد و منو دلداری داد

چقدر سخت بود اون لحظه

هنون موقع چشمم به بی بی چک افتاد ک مثبت شده!!!!!

باورم‌نمیشد.خدا منو ب ارزوم رسونده بود....

عزیزم دقیقا روز تولد خودم ب دنیااومد

اینارو گفتم که همییییییشه امیدوار باشی

اینا امتحانای خداس

مطمین باش خدا تورو ب همه ارزوهای قشنگت میرسونه

همه‌دنیای من نگاه مَمَد😍
منم بی بی زدم منفی شد ب شوهرم زنگ زدم خ ناراحت بودم اونم دلداریم داد عزیزم ناراحت نباش خدا خیر بن ...

چقدر خوب خوش ب حالت واسه من انگار طلسم شده من واقعا افسرده شدم شوهرم بیچاره منو میبینه داغون میشه هی روحیه میده تا بهتر بشم وای با بی بی چک بعدی بازم روز از نو و روزی از نو😔😔

خدا بزرگترین نعمتو نصیبم کرد  فرشته کوچولوی من این دفعه نمیزارم ازم جدا بشی خدا جون خودت حافظ فرشته کوچولوم باش یا امام حسین خودت تو محرم این کادو رو بهم دادی خودتم ازش محافظت کن   
مگه کلا چند وقته ازدواج کردین؟

یک سال و نیم

من بیشتر نگران سنمم هستم اخه بیست و هفت سالمه باز سنم کمتر بود یه چیزی

ان شاءالله ب زودی مامان‌میشی عزیز دلم

💜

منم ۴دی وقته پریودمه...همش زیر دلم تیر میکشه ۲روزه...نوک سینه هام درد میکنه...معدم میسوزه...ترشح آبکی..کلن ریختم بهم.....حال ندارم ب بارداری فک کنم و منفی شه😢😢😢

تــیکر دلــخــوشی   😔😔                            دلـــم نی نی سالم خوشگل ناز،جیگر .پسر تپل مپل میخاد....خداااااا تورو خداااااا😢💔
منم ۴دی وقته پریودمه...همش زیر دلم تیر میکشه ۲روزه...نوک سینه هام درد میکنه...معدم میسوزه...ترشح آبک ...

ایشالا ک بارداری عزیزم امکانش هست اینایی ک میگی علائم بارداری باشه از ته دل واست دعا میکنی ک مامان شده باشی

ایشالا ک بارداری عزیزم امکانش هست اینایی ک میگی علائم بارداری باشه از ته دل واست دعا میکنی ک مامان ش ...

خدا از زبونت بشنوه....انشالله شما هم خیلی سریع باردارشی....بخدا تو زندگیم اینقد مشکلات دارم دلم دلخوشی میخاد😔😔😔

تــیکر دلــخــوشی   😔😔                            دلـــم نی نی سالم خوشگل ناز،جیگر .پسر تپل مپل میخاد....خداااااا تورو خداااااا😢💔
دیر نیست که،والله من اگه ناخواسته باردار نمیشدم تا سه سالم قصد بچه دارشدن نداشتم،انشاالله که میشی اس ...

من اگه سنم کم بود تا چند سال قصد بچه دار شدن رو نداشتم ولی خوب سنم کم نیست و از این میترسم ک سنم بالاتر بره و صاحب بچه نشم

خدا از زبونت بشنوه....انشالله شما هم خیلی سریع باردارشی....بخدا تو زندگیم اینقد مشکلات دارم دلم دلخو ...

منم دقیقا مثل شمام دوس دارم بین مشکلاتی ک دارم حداقل یه دلخوشی داشته باشم