2777
2789
عنوان

بچه توروخدا قشنگ راهنماییم کنید

324 بازدید | 31 پست

من همونم ک بچه های جاریم همش خونه ام بعد پسرش خبر اورد ک مامانم گفته هروقت زنعمو یعنی من اومد خونمون بیرونش کنید اونا بامادر شوهرم میشینن من خونه اونااصلا نمیرم ب هیچ عنوان مگه دخترم بره ک زود میرم میارمش حالا بنظرتون به جاری خرم بگم یانه 

سلام خانما هر کس مایل بود ختم قران عاشورا و یس براتون انجام میدم و اگردوست داشتین میتونید بابت ختم هرچقدردوست داشتین ب من هدیه بدین

نگین ولی به بهانه های مختلف تحویل نگیرید و بچه ها رو راه ندین خونه تون البته توی روی بچه ها نه ولی بهانه بیارید.

تصمیم گرفتن دست خودمان نیست. تنها چیزی كه باید درباره اش تصمیم بگیریم این است كه با روزگاری كه نصیب ما شده است ، چه بكنیم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عجب بچه هایی هستن😑😑😑

اره بابادخبرکش درجه یک مثل مامانشونن

سلام خانما هر کس مایل بود ختم قران عاشورا و یس براتون انجام میدم و اگردوست داشتین میتونید بابت ختم هرچقدردوست داشتین ب من هدیه بدین

بله بگو با لبخند. که فکر نکنه ناراحت شدی 

چون اون موقع خوشحال میشه از ناراحتیت

بگو منم زیاد از روابط با شما لذت نمیبرم به خاطر احترام به همسرت و همسرم که برادرن مجبور به رفت و آمدم 

بعد زود فرار کن نزار جواب بده 

بمونه توی دلش حالش جا بیاد😂

خوشگلی یک خانم به:شعور شخصیت حیا  و  طرز حرف زدنشه ...بقیه ش با یه دستمال مرطوب پاک میشه...
بعضی بچه ها خیال پردازن شاید واسه خودشیرینی این حرفو از خودشو درست کرده

ن یبار دیگه هم گفته بود مامانش هرجا من باشم اون نمیاد کلا ب من حسودیش میشه

نمیشه درو روش باز نکنی؟

ن بابا ب شوهرم خبر میدن دعوامیشه

من بودم با خنده و آرامش ميگفتم فلاني انقدر از من بدت مياد كه به بچه هات ميگي زن عمو رو بيرون كنن چون اگه نگم همش اعصابم خورده و ممكنه رابطم با ديگران مث شوهرم و مادرش و .. خراب بشه

خدا به دادت برسه با اون جاریت رابططو کم کن باهاشون اگه شوهرت میزاره به نظر من به جاریت نگو به شوهرت ...

ب شوارم گفتم گفت مهم نباشه برات اون بچه ی ی چیزی گفته