2777
2789

سلام عزیزای دل. بالاخره دیر یا زود خواهرشوهر میشم. دوست دارم نگاهاتونو درمورد خواهر شوهر خوب بدونم. چون خواهرشوهر خودم بیماری روحی داشت طبیعتا خیلی اطلاعات بالایی درمورد خواهرشوهرهای نرمال ندارم. همیشه برام سوال بود دقیقا چجوری باید با خانم برادرم رفتار کنم که نه فکر کنه قصد دخالت دارم، نه متلک اندازی، نه زیاد خودمو دست پایین گرفته باشم، یه زندگی مسالمت آمیز کنار عروس با حفظ حریم های شخصی. دوست دارم نگاهای قشنگتونو در این مورد بدونم.

روح من دیوانه ی پرواز بود... (فریدون مشیری) 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من باخواهرشوهرم وزدن داداشام دوستم مثل دوست باهاش برخورد کن 

میشه لطفا برای شادی روح پدرم،پدرشوهرم،خواهرزادم و پدرش یه صلوات مهمونم کنید؟❤..............................خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙💙💙💙💙💙درمانگر طب فشاری هستم،اصلاح مفاصل وماساژ پیشرفته سوالی داشتید درخدمتم 😊😊

همین مواردی که خودت اشاره کردی برا یه خواهرشوهر خوب کفایت میکنه لقمان حکیم را گفتند ادب از که آموختی گفت از بی ادبان شما که میگی خواهرشوهرم نرمال نبود ببین چه کارایی میکرد که باعث آزار شما میشد شما اون‌کارا رو نکن 

کاش یاد بگیریم واسه خالی کردن خودمون دیگرانو لبریز نکنیم .مشت ناراحتیامونو تو دهن کسی که مقصر نیست نزنیم 
اصلا اینایی ک میگی نمک زندگیه! باور کن هرچقدرم تلاش کنی نمیتونی،نهایتا یه سال حفظ ظاهر کنی،ولی بعدش ...

بیچاره دختر مردم  زبونم تنده... دوست ندارم دلشو بشکنم... 

روح من دیوانه ی پرواز بود... (فریدون مشیری) 

تو کار و زندگی عروس دخالت نکن، بعد از ازدواج برادرت لطفا عاشق برادرت نشو!😠(خانواده شوهرم بعد از ازدواج پسرشون حسادتشون گل کرده و عاشقش شدن وگرنه قبل ازدواج نمیدونستن پسری هم دارن)

فقط کافیه درگیر برادرت نباشی اونوقت خواهر شوهر خوبی میشی 

فرض کن دوتا غریبه هستن که باید خیلی مواقع ببینیشون والبته باید برخورد خوبی داشته باشی و روابط اجتماعی دا رعایت کنی ولی هیچ تکیه ای بهشون نکن و انتظاری هم نداشته باش خودتم راحتتری

کسایی که بد جلوه میکنن چون فکر میکنن برادرشون را یکی دزدیده میخوان یه جورایی حال طرف را بگیرن یا نمیتونن ببین برادرشون کاری برای رنش کرد برای پدرو مادرش یا ایشون نکرده

کلا برادر دا سهم خودشون میدونن پس مدام هم خودشون اذیت میشن هم اونها را اذیت میکنن

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏