2777
2789
عنوان

مامانا لطفا بیایید خیلی نگرانم

181 بازدید | 23 پست

سلام، دختر من ۳ ماه و ۱۱ روزشه، دو روزه مدفوعش زرد خیلی کمرنگ شده، شیر مادر میخوره، رژیم غذاییم هم عوض نشده، هیچ دارویی هم نمیخوره، فقط برای گرفتگی دماغش قطره کلرور سدیم استفاده میکنم و میزنم توو دماغش، خیلیییی نگرانم، طبیعیه؟؟؟

دکتر به من گفت رنگ مدفوع فقط وقتی سفید باشه نگران کننده ست.حتی بر عکس حرف عموم مردم میگفت اگه سبزم باشه نشونه سرماخوردگی و عفونت نیست

دنیا مال همه،بیخیال همه،من با تو حالم خوبه فقط💖

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دکتر به من گفت رنگ مدفوع فقط وقتی سفید باشه نگران کننده ست.حتی بر عکس حرف عموم مردم میگفت اگه سبزم ب ...

دقیقا به منم همین گفت. مدفوع سفید و خون تو مدفوع نگران کننده ست

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...
دکتر به من گفت رنگ مدفوع فقط وقتی سفید باشه نگران کننده ست.حتی بر عکس حرف عموم مردم میگفت اگه سبزم ب ...

بچه منم مدفوعش زرد خیلیییی کمرنگ مایل به سفیده 😔😔

رنگ مدفوع حاصل آنزیمهای کبد هست و به حجم تغذیه مربوط میشه اگر خوراک بچه کم باشه به مراتب آنزیمای ترشح شده از کبد هم کم میشه و رنگ مدفوع روشن تر میشه

دختر من بد غذا بود خیلی کم میخورد دو سه بار مدفوعش کرم رنگ شد و من با کلی ترس بردم آزمایش و دکتر و نتیجه کم خوردن بود

شما هم چک کن ببین شیرت براش کافیه

از روی حجم ادرار و وزنگیریِ بچه و همینطور از پر شدن و سر ریزِ سینه های خودت میتونی این رو بفهمی

بچه منم مدفوعش زرد خیلیییی کمرنگ مایل به سفیده 

پس ببر دکتر حتمااا

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...
آره بابا پسر من الان که  دوسالشه گوجه میخوره قرمز پی پی میکنه... ارده میخوره روغنی پی پی میکنه. ...

این به خاطر عدم تکامل سیستم گوارشیِ و اینکه هنوز نمیتونه بعضی مواد رو هضم کنه و ببخشید همونطور تو مدفوع هست

بچه ایشون شیرخوارِ

بچه منم مدفوعش زرد خیلیییی کمرنگ مایل به سفیده 😔😔

ببرش دکتر خدا نکرده مشکلی نباشه.منم بچه اولم هست اصولا تا بخوایم یاد بگیریم چیه به چیه طول میکشه.یه بار که دکتر ببری دفعه بعدی تجربه داری و انقدر نگران نمیشی

دنیا مال همه،بیخیال همه،من با تو حالم خوبه فقط💖
رنگ مدفوع حاصل آنزیمهای کبد هست و به حجم تغذیه مربوط میشه اگر خوراک بچه کم باشه به مراتب آنزیمای ترش ...

تغذیه اش تغییری نکرده، وزن گیری هم داشته اما نمیدونم کافی بوده یا نه، سینه هامم خیلی پر شیر نیست که بریزه، بچنن سیر میشه چون اگه سیر نمیشد همش گریه میکرد یا خواب نمیرفت!!