2777
2789
عنوان

من خیلی حساسم ..؟ :(

255 بازدید | 40 پست

ما عقد هستیم خیلی ارتباط خوبی داریم  و همه چی خوب.

تنها مشکلی که من دارم همین دنیای مجازیه

من پسورد اینستاگرامشو دارم و از کنجکاوی بعضی اوقات چک میکنم 

کلی هم سر این بحثمون شد چون گفت که ما باید کلا به حریم شخصی هم احترام بذاریم و این حرفها. (حالا خودش پسورد منم داره حتما میره میبینه دیگه ولی خودش که میگه نه)یه سری دوست های دختر داره که مثلا از دانشگاه و اینور اونور میشناسه جزو دوستاش هستن ولی زوم کرده رو یکشون کم میره اینستا ولی وقتی میره ، مثلا استوری هرکسی رو نبینه مال اینو کلا پیگیره

من مشکلی با با دیدن و لایک و اینا ندارم ولی اینکه پیگیره یک نفره اذیتم میکنه

از سر ایکه بحثی نشه و نگه به حریم شخصی من احترام نمیذاری نمیتونم برم چیزی بگم بهش. همین خانم که میگم واسه تولدش بهش مسیج تو واتساپ داده بود اینا، چه لزومی داره اخه میتونست همونجا زیر پست عکس خانوادگی تولد یه تبریگ بگه ولی مسیج داده بود دوست عزیزم تولدت مبارک و این چیزا. شوهرم هم نشونم داد ولی گفتم چرا اینجوری نوشته گفت ببین جنبه اینو نداری که بهت بگم. خیلی ناراحت شدم

در کل اینم بگم که عکسهای ۲ نفرمونو گذاشته تو پیجش

حالا خلاصه ببخشید خیلی حرف زدم نمیدونم کلا من حساسم و به چیزای بچگانه گیر میدم یا حق دارم؟؟؟ 

مرسی که با نظراتتون کمکم میکنید

بله حق داری....بنظرم لزومی نداره بادوستای دخترش ارتباط داشته باشه

❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه  سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مورد اول.لابد دوس صمیمی بودن

اعتماد خیلی خوبه تو رابطه متاسفانه کم پیدا میشه اینجورم فقد خودت اذیت میشی.تامام

این مصیبت هایی ک الان داریم                      بخاطر اون دعاهاییه ک باید به ده نفر ارسال میکردیم و نکردیم  

حق ک داری ما خانوما وقتی کسیو دوس داریم زیادی حساس میشیم روش..ولی تا موقعی ک نشونت میده وپسوورد واینارو بهت میگه الکی حساسش نکن

واسم ی صلوات میفرستی؟؟😍😍😍ممنونم دووستم

خب حق داری من جات بودم نگاه کس دیگه ای میکرد چشاش در می اوردم😐

یکی از دلایل آرامشم اینه که مهم نیست که دیگران چه فکری در موردم میکنن دیگران اگه فکر کردن بلد بودن یه فکری به حال خودشون میکردن.                                                                                                                                                          اگه با نظرام مخالف بودی روم ریپلی نکن چون من نظر خودمو دادم به کسی مربوط نی حتی شما دوست عزیز🤔                       من اینجا دنبال شاد کردن شمام پس تو شادیاتون دعوتم کنید به تاپیکتون 😉                                                                         اگه دیدی دلت گرفته و کسی نیست باهاش درد و دل کنی و فک میکنی تنهایی بهم پیام بده من همیشه اینجام منتظر تو😊           شاید سنم کم باشه اما تجربه زیاد دارم 😎😁                                                                         در اخر (خنده برلب میزنم تا کس نداند درد من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت 😊)

من حال گیر دادن ندارم...یبار به شوهرم گفتم فلانی رو آنفالو کن گفت آشناست گفتم اوکی منم هرکیآشناست فالو میکنم در سه ثانیه آتفالو کرد

خوشا بحال کسیکه ایمان و اعتمادش را به من از دست ندهد.

من خودمم حساسم..سرهمین حساسیت هم تموم کردم

ایشونم هم برای خودش همه چی خوب بود به من میرسید میشد بد

میدونی بعضیا فرهنگ خانوادشون اینه یعنی شاید از نظر اون بد نباشه 

خدایا مرسی که هستی💖

خونش حلاله حساس چیه

من کلا بشدت مخالف این کارام😡حساسیتمم انقدر شدید بروز دادم کاملا رعایت میکنه

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....

راهنمایی ک نمیدونم چی بگم

ولی منم مثه شمام

تازه پیگیرترم!😑 و تا جواب قانع کننده ای بهم نده ول کنش نیستم

ب هر رفتارش ک بدبین بشم باید تمامو کمال برام توضیح بده

حریم خصوصیشو ترکوندم😐

فقط میتونم بگم ک تو مثل من نباش!