2777
2789
عنوان

من خیلی حساسم ..؟ :(

| مشاهده متن کامل بحث + 255 بازدید | 40 پست

ببخشیندا یعنی چی دوستای دختر داره یا امام زمان کدوم دورانیم ما اصلا داریم ب کجا میریم الان 

تا در دوران عقدی حلش کن

اینستا چه کوفت و زهرماریه از نون شب واجبتر شده 

ما میایم میگیم شوهر به خواهرش محبت نکنه ب مادرش ال نکنه بل نکنه بعد دوست دخترهاش حالا چه قدیمی چه جدید ....

ببخشیندا یعنی چی دوستای دختر داره یا امام زمان کدوم دورانیم ما اصلا داریم ب کجا میریم الان  تا ...

دوست هاي جنس دختر

متاسفانه الان شده دوره فضاي مجازي كه باعث خراب شدن روابط ميشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوست هاي جنس دختر متاسفانه الان شده دوره فضاي مجازي كه باعث خراب شدن روابط ميشه

توهم دوستاتو برای خودت داشته باش پس البته منطقی اگر ناراحت شد توهم باس ناراحت شی البته معذرت که اینجوری راهنماییت میکنما ولی من در مورد خودمم اینجوری برخورد میکنم البته الان حل کردم

ببین من ب شوهرم گفتم هر کاری بکنی درکنارتم بهش گفتم سیگار بکشی خودم اتیش میارم دوتاشم من میکشم و...هر کاری مجازی که تازه مد شده بود شوهرم تو یک گروهی بود منم تو.گوشیم رفتم ازون گروها وقتی دید حذف کرد و اینا

رفتم یک گوشی خریدم مخفی اونجا چت و گروهو  این چیزا پیدا که کرد بهش گفتم بهت گفته بودم ک 

الان گوشیش همه چی پاکه داعم دسته منه مدام استعلام سیمکارت میگیرم از گوشیش و......

واسه اينكه خودمو اروم كنم؟ يا اونم بفهمه كه منم ميتونم اين كارو بكنم؟ شايد نفهيمد اصن

نه برای اینکه ببینی عکس العملش چیه و احساس ناخوش ایند تورو اون هم حس کنه اگر براش موردی نداشت حتما خودشم موردی نداره اگرم که داشت تو میتونی بگی منم مثل تو ناراحتم 

نه برای اینکه ببینی عکس العملش چیه و احساس ناخوش ایند تورو اون هم حس کنه اگر براش موردی نداشت حتما خ ...

اره فكر كنم بهترين كار همينه

و اميدوارم اينو بفهمه

مرسي از راهنماييت 

اگر تجربه اي ديگه هم داري بگو بهم دوست دارم استفاده كنم