2777
2789
عنوان

مزاحمه مشخص بود زن داره

164 بازدید | 19 پست

امروز رفتم یه جایی کار داشتم داخل شهر یه چیزایی دست شوهرم بود که از سره کار داده بود دست یکی از همکاراش منم منتظر بودم بیاد طرفم ندیده بودم نمیشناختم همش این ور و اون ور و نگاه میکردم میگفت ببینم کدومه چون شوهرم گفت اومده دنبالت میگرده یه اقایی هم حدودا ۳۵ساله فکر میکرد که حتما خبریه ولم نمی کرد میخواست بهم شماره بده تازشم دخترمم تو بغلم بود واقعا نمیدونم این جور ادمها چه جوری فکر میکنن دست خودم بود تیکه پارش میکردم عوضی بی خاصیت رو همش فکرم مشغوله میگم نکنه همکار شوهرم دیده باشه یه جور دیگه برداشت کرده باشه پیش خودش خیلی ناراحتم😐😐😐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اجتماع پر ادم کثیفه ..همکار شوهرتم اگه انقدر بی شعوره هر جور دوست داره فک کنه

چرا اینجوری شده بخدا ادم میترسه تو خیابونم بره عجب ادمایی پیدا میشن انقد زن خراب دیدن فکر میکنن همه بدن

اونا خودشون ذاتشون خرابه 

بخدا مشخص بود زن و بچه داره چقد بی ایرو هستن دنبال زن و بچه مردم راه میفتن واقعا کثیفن حالا من نه یه زنی که خراب باشه اون مرد بی شعور چرا با اینکه میدونه زنه بچه و شوهر داره بازم دنبالش راه بیفته واقعا شرف ندارن همچین ادمایی

مطمئن باشی هیچ فکری نمیکنه زنی که خودش بخاد معلومه متنفرم از اینجور آدما... توکه میبینی طرف شوهر دار ...

اره بخدا از ترس مزاحم تو هر دوتا دستم هم انگشتر هست ولی اینا که وجدانن ندارن

چیزی نمیگه بیجا میکنه     بعدشم کاری ک نکردی پس نگران نباش

ولا از ترس اون مزاحمه داشتم سکته میکردم تا کارم تموم شد زود سوار تاکسی شدم مستقیم اومدم خونه چند تا کارمم موند نتونستم انجام بدن چون ول کن نبود عوضی

ولا از ترس اون مزاحمه داشتم سکته میکردم تا کارم تموم شد زود سوار تاکسی شدم مستقیم اومدم خونه چند تا ...

همه جور آدمی هست و ممکنه واسه هرکسی پیش بیاد،خود منم برام پیش اومده 

ولی اهمیت نده 

طلا که پاکه چه منتش به خاکه!

دیدم که آدمی میتواند شفای آدمی باشد...🍃❤️