2777
2789
عنوان

شوخی خرکی من با خواهر شوهرم که منجر به دعوا شد😕😀

| مشاهده متن کامل بحث + 1717 بازدید | 55 پست

آدمهای قابل معاشرتی نیستین شماها 

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا انقدر باخواهر شوهرت صمیمی ای؟شک نکن یروز پشیمون میشی از این صمیمیت..

کلا حد وحدود رو رعایت کن باخانواده شوهرت

مـــن بــــــلا نـــیـــســـتـــم کـــه😒بــــــلا مـــنه 😋                                     خاطرات من خداحافظ👋                                                        لطفا، ازتـه تــه تـــه قلبت برای،سلامتی پدرومادرم دوتاصلوات🙏وبرای حاجت قلبیم یک صلوات 🙏میفرستی🌹
این.دیگه شوخی خرکی گذشته شوخی گاوکی بود

چه فرقی دارن خر و گاو؟

باردارنیستم 😔همسرجانِ جانم💝  🦄 آمده ام نامه فدایم شو📝برایت بنویسم ...!! هرماه ،شاید یکبار شاید هم بیشتر آغوشت  ۲۴ ساعته باید برای من باشد تا پیراهن لیمویی ات بشود بوم رنگ چشم های ریمل زده به اشک نشسته ام!! اصلا میخواهم تا میتوانم صورتم را برویش بکشم تا حتی پیکاسو در کنارم کم بیاورد...آرامِ جانم ، من خسته ام و نمیشود و فوتبال دارد و استقلال میخواهد قهرمان شود حالی دلم نیست . از سرکار که می آیی باید قرص های احساسم را یک به یک روی لبهایم 💏 💕 بکاری ... یاصبح ها که شال و کلاه میکنی برای رفتن مهم نیست که چقدر  توی دلم قربان صدقه ی عسلی های خواب آلودت شوم💝 مهم این است که هیچکدام دلیل نمیشود که بوسه صبحم 💋 را نداده بروی ...قلب کوچکم که بیقراری لب هایت را بکند باید تحویلم بدهی 💕🌸💏🌸💋💋💋💕🌸الکی که نیست جانم !! یک عدد فنچ کوچک  داری که اگر 

اول کار اون اشتباه بود بعد تلافیه شما، شما باید بعد اینکه یکم چزوندیش بهش میگفتی کار توئه.

الان سر یه شدخیه چرت و پرت اعصاب شوهره بهم ریخته و داره با خودش میگه اگ واقعا همچین چیزی بشه چکار کنم

ترکوندنمبی وجدانا                                            به هر فصلی غمی،هر صفحه ای انبوهِ اندوهی،وطن جان!خسته ام،پایان خوب داستانت کو؟😔

بنظرم کارتون درست نبوده...درسته که اونم باعث دعوا و استرس برای شما شده...ولی عکس پخش کردن و این حرفاااا قضیه‌ش زمین تا آسمون فرق داره با پول خرج کردن و خرید رفتن

بخاطر شوخی اون خانوم نهایتاً شما و همسرتون دعواتون میشد و همسرتون هم بلافاصله متوجه میشد که شما از پول خرج نکردید و همه چی تموم میشد...ولی شوخی هایی از این دست که تهدید کنی عکس بی حجابتو پخش میکنم گاهی ممکنه خیلی جدی بشه

شما فرض کن شوهر اون خانوم قبل از اینکه بفهمه کار شماست تو عالم عصبانیت یه کاری میکرد که قابل جبران نبود..........

چه بامزه😂

واقعا چطور تونستی اگه اوضاع بدتر میشد چی 

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
.نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو.اللهم عجل لولیک الفرج

با عرض معذرت 

درک و فهمت خیلی پایینه

اون یه شوخی ریز کرده و می دونسته که شوهر شما برادر خودشه و راحت می تونه موضوع رو حل کنه

شما یه کار خیلی زشت و افتضاح کردی 

حقته از فامیلشون طردت کنن 

فکر کنم لو دادی چون فکر نمیکردی به همسرش بگه

بعد ک ترسیدی شوهرش بره پیگیری کنه اعتراف کردی😒 

به افرادی که به شما حسادت میکنند احترام بگذارید ...زیرا آنها کسانی هستند که از صمیم قلب معتقدند شما بهتر از آنانید...