2777
2789
عنوان

شوخی خرکی من با خواهر شوهرم که منجر به دعوا شد😕😀

| مشاهده متن کامل بحث + 1717 بازدید | 55 پست

قطعا باز بعد از اینکه فهمیدن کار توئه دعواشون بازم ادامه داشته 

لابد شوهرش کلی سرش دادو بیداد کرده که چرا عکسات باید تو گوشی زنداداشت باشه 

نمونشو تو فامیل داشتیم که میگم .شوهره میگه حتی عکسات نباید تو گوشی خواهر خودم باشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

توی دعای مشلول خوندم که یه جای دعا گفته میشه خدایا آدمهای بد رو جوری گرفتار کن توی زندگشیشون که وقت نکن سرشون بره توی زندگی من ..

اون لحظه معنی اون دعا رو نفهمیدم ...

امروز فهمیدم.

ی کار بچه گانه😐

من تصمیم گرفتم مادر بشم هیچ چیز نمیتونه مانع خواسته م بشه حتی پلی کیستیک! خدایاااا فقط محتاج نگاه توام .... از من دریغش نکن.. خیلی التماس دعا دارم برای همه ی بانوهای منتظر.‌‌.. ممنونم که دعامون میکنین😘❤

کارت خیلی بد بوده 😠😠😠

دختر فامیلمون تازه ازدواج کرده بوده 

دختر عموش ی ماه بهش زنگ میزده اذیتش میکرده 

اونم همش تهدید ک من عکساتو دارم باید آبروتو ببرم از مسخره .وقتی دختره خاب بوده شوهرت تلگراموشو روشتگن کرده میبینه آه وای 🤤😲😲😲😲 سری شماره رو برداشته 

گفته ک این کیه گفته بخدا نمیدونم خاستم بگم بهت کلی همه گریه کرده ‌.خلاثه از خط شکایت کردن میبینن اسم دختر عموشه اولش فک کردن تشابه اسمیه ولی تهشو گرفتن رسید ب خونه عمو ..شوهر دختره شکایتو ادامه داد

خانواده عموی دختر هم ریختن سر داماد دستشو شکوندن ک چرا شکایت کردی حالا ی چیزی بوده تموم شده .دوباره داماده دیه واس دستش اومد ۴۵ ملیون ..خانواده عمو باید پرداخت کنن .و الان این دختره از ترس اینکه بلایی سر شوهرش نیاد .با خانواده و فامیلش قط ارتباط کرده 😕😕😞

به جان خودم اگه شوهرش اینهمه ناراحت شده باشه که خانونای نی نی سایت ناراحت شدن 😂😂😂😂😂😂😂😂😂

کم کم پس لرزه های کارت بهت می رسه ، اون وقت این آیکون های خنده ات یادت می یاد

به جان خودم اگه شوهرش اینهمه ناراحت شده باشه که خانونای نی نی سایت ناراحت شدن 😂😂😂😂😂😂😂😂😂

😒😒😒😒😒میخندی؟اگه داداشمو نپختم طلاقت بده😠😤

احتمالا خواهرشوهرت الان تو این حاله😂😂😂😂😂

بنده خدا خواهر شوهرت کارت خیلی بد بوده 

تیکرم مال بارداری نیست.تیکر رسیدن به بزرگترین آرزوهامه💓😘😍کاربری اولم مال سال۹۵هست😌😋زیارت عاشورا به روش آیت الله حق شناس😍اگه حاجتتونو از امام حسین (ع)گرفتید برای ازدواج من و خواهرکوچولوم دعا کنید🌹🌼