2777
2789

چن روز پیش خواهر شوهرم زنگ زده بود ب شوهرم و گفته بود که مثلا من رفتم پول برداشتم و الانم خرید م و شوهرمم قلبش وایساده بود و اومد خونه و گفت پولو خرج کردی گفتم نه و خلاصه خیلی استرس وارد شد یه لحظه منم ترسید بودم سر همین از خواهر شوهرم کینه پیدا کردم البت شوخی . اخه ی مدت پول نداریم کلا شیشصد تومنه اونم تو خونس و شوعرم خیلی روش حساس میگه خرج نمیکتم تا باز پول دستم بیاد خلاصه این پول واسه روز مباداس خلاصه منو خواهر شوهرمم شوخی داریم باهم😂😂😂امروز یدون خط قدیمی پیدا کردم با اون ت لگرام نصب کردم و و خودمو پسر جا زدم رفتم براش همه عکسای که تو گوشی خودم از اون داشتم فرستادم و گفتم پخشش میکنم و اونم شوهرش و خونوادش فوقالعاده حساسسن رو عکس و حجاب و اینا منم اکثرا بی حجابی داشتم ازش 😁😈😈عکسارو فرستادم و و اونم اومد پی وی خودم و گفت اینجوری شده منم کلی استرسشو بیشتر کردم اونم میگفت دارم گریه میکنم اگه بفهمن حتمی طلاقه و اینا ...منم داشتم منفجر میشدم اینور و کلی الکی دلداریش میدادم اونم عین دیوونه ها رفت ب شوهرش گفته شوهرشم دعوا کرده باهاش منم اس دادم که منم و اینا شوهرشم کلی حرصش درومده بود . بعد بعش گفتم چطورع تو دعوا راه میندازی حالت جا اومد کلی بیچاره ترسید بود و بهم گفت همه عکسامو پاک کن و دلیت اکانت کرد و کلا اومد از تلگ رام بیرون بعد اینکه باز فهمیدن منم باز شوهرش گفته باید از تل بیایی بیرون الان درومد بیرون 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂ولی خیلی خندیدم . حالا ب نظرتون کارم زشت بود یا نه ؟ چون ما شوخی داریم میترسم شوهرش ناراحت بشه 😐😐

شوهرشم خیلی حساسه و الان زنگ زد که دعوامون شد خدا بگم چیکارت کنه کلی بهش منم معزرت خواستم ازش ولی میترسم شوهرش ناراحت بشه و بره به کسی بگه 😑😑😑😑😑😑😑😑

خدایا برای تک تک لحظه‌ها شکرت🤍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوبه انقدر باجنبه اید منکه چیزی بگم میرن توقیافه حرفم نمیزنن باهام

جوکر:من یه همسر داشتم زیبا بود...کسیکه بهم میگفت من خیلی نگرانتم؛همیشه بهم میگفت بایدبیشتر بخندم...قماربازی میکرد ویه عالمه هم بدهی بالااورده بود...طلبکارها صورتش رو خط خطی کردن،ماپولی برای جراحیش نداشتیم نمیتونست تحمل کنه...من میخواستم دوباره لبخندش رو ببینم،فقط میخواستم بدونه زخمهاش اهمیتی برام نداره پس یه تیغ گذاشتم توی دهنمو اینکارو کردم...میدونی بعدش چیشد؟اون نتونست منو اینجوری ببینه!ترکم کرد...قضیه برام بامزه شد..."حالا همیشه میخندم"

اخه این چه شوخی مزخرفیه اگه زندگیش بهم میریخت چی؟عقلتو کار بنداز!

کاربر قدیمی ام...همتونم میشناسم همتونم منو میشناسین☺         انقدرم هی نپرسین منو میشناسی منو میشناسی.مرسی اااه😒😒😒      از گفتن اسممم معذورم 

اين بچه بازيا چيه😕

بگو ستاره دردانه                                            در انزواى رصدخانه                                         كدام كوزه شكست آنروز؟                                  كه با گذشتن نهصد سال                                 هنوز حلقه دستانش به دور گردن خيام است....

آخه به این میگن شوخی؟نصف عمرش کردی که

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔