چن روز پیش خواهر شوهرم زنگ زده بود ب شوهرم و گفته بود که مثلا من رفتم پول برداشتم و الانم خرید م و شوهرمم قلبش وایساده بود و اومد خونه و گفت پولو خرج کردی گفتم نه و خلاصه خیلی استرس وارد شد یه لحظه منم ترسید بودم سر همین از خواهر شوهرم کینه پیدا کردم البت شوخی . اخه ی مدت پول نداریم کلا شیشصد تومنه اونم تو خونس و شوعرم خیلی روش حساس میگه خرج نمیکتم تا باز پول دستم بیاد خلاصه این پول واسه روز مباداس خلاصه منو خواهر شوهرمم شوخی داریم باهم😂😂😂امروز یدون خط قدیمی پیدا کردم با اون ت لگرام نصب کردم و و خودمو پسر جا زدم رفتم براش همه عکسای که تو گوشی خودم از اون داشتم فرستادم و گفتم پخشش میکنم و اونم شوهرش و خونوادش فوقالعاده حساسسن رو عکس و حجاب و اینا منم اکثرا بی حجابی داشتم ازش 😁😈😈عکسارو فرستادم و و اونم اومد پی وی خودم و گفت اینجوری شده منم کلی استرسشو بیشتر کردم اونم میگفت دارم گریه میکنم اگه بفهمن حتمی طلاقه و اینا ...منم داشتم منفجر میشدم اینور و کلی الکی دلداریش میدادم اونم عین دیوونه ها رفت ب شوهرش گفته شوهرشم دعوا کرده باهاش منم اس دادم که منم و اینا شوهرشم کلی حرصش درومده بود . بعد بعش گفتم چطورع تو دعوا راه میندازی حالت جا اومد کلی بیچاره ترسید بود و بهم گفت همه عکسامو پاک کن و دلیت اکانت کرد و کلا اومد از تلگ رام بیرون بعد اینکه باز فهمیدن منم باز شوهرش گفته باید از تل بیایی بیرون الان درومد بیرون 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂ولی خیلی خندیدم . حالا ب نظرتون کارم زشت بود یا نه ؟ چون ما شوخی داریم میترسم شوهرش ناراحت بشه 😐😐
شوهرشم خیلی حساسه و الان زنگ زد که دعوامون شد خدا بگم چیکارت کنه کلی بهش منم معزرت خواستم ازش ولی میترسم شوهرش ناراحت بشه و بره به کسی بگه 😑😑😑😑😑😑😑😑