2777
2789
عنوان

شمام ناراحت میشدید اگه .... ؟؟؟

466 بازدید | 40 پست

سلام دوستان . 

اگه خونه مادرشوهرتون باشید و شوهرتون تنهاتون بذاره تو حال و بره با خواهرش تو اتاق در رو ببندن نیم ساعت اونجا بمونن حرف بزنن ناراحت نمیشید؟ ؟ البته اونموقع هنوز دامادشان نبود تا دامادشون از ییرون اومد جفتشون بیان بیرون تا داماده بفهمه.  

بعدش هم شوهرتون عذر نخواد که تنها شدی

واقعا ناراحت نمیشید یا من الکی حساسم؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونجا خودمو ناراحت نمیگیرم ، بعدا ازش میپرسم چی شد یدفه رفتی تو اتاق من تنها بودم عزیزم ، بالحن خوش 

دور گردون گر دو‌ روزی بر مراد ما نگشت                دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور

من ناراحت نمیشم بجاش وقتی میایم خونه ازشوهرم میپرسم چیزی شده بودک بقیه نبایدبدونن....اونم خودش توضیح میده دیگه ناراحتی نداره حتماخواهرشوهرت یچیزی میخواسته درموردشوهرش به داداشش بگه اینکه اشکال نداره..حساس نشو

من بودم پا میشدم باهاشون میرفتم تو اتاق .. خیلی ریلکس نگاشون میکردم

بالای سر کسی که خوابه "خیار" نخورید 😐                                                                                       

نه...چیکارشون دارم...بالاخره یسری مسائل خواهر برادری هست ک هر دو طرف دوس نداشته باشن همسراشون بفهمن...

من ک از ندونستن این جور پچ پچ های خواهر و برادری استقبال میکنم...البته اگه مشکلی چیزی باشه ک مربوط ب خودشون باشه نه من ...