2777
2789
عنوان

شمابگین با شوهری که همه چیو به مامانش میگه چه باید کرد😑

| مشاهده متن کامل بحث + 1990 بازدید | 87 پست
کاش ادم قهر کنه قطع رابطه کنه مادر شوهر مت صبر کرده بود مدر شوهرم رفته ود بیرون بهم زنگ زد گف پشت سر ...

یه بار حالت درد ودل به مادر شوهرت بگو یه چیزی به فلانی بگو درست نیست هرچیزی رو میاد میگه جز اینکه رابطه هارو خر اب کنه فایده ای دیگه ای نداره مامان از شما حرف شنوی داره بهش بگو 

اگه پدرشوهرت خبرنداره،پس مطمئن باش که اونم جوری رفتارنمیکنه که بقیه هم باخبربشن

میدونی پیشش خراب شدم چون تو دعوا حلوا خیرات نمیکنن که خوب نبود حرفای تو دعوامونو بگه بهش خراب شدم نمیدونم چطور برم خونشون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش ادم قهر کنه قطع رابطه کنه مادر شوهر مت صبر کرده بود مدر شوهرم رفته ود بیرون بهم زنگ زد گف پشت سر ...

تنها راهش همینه مه این عادتشو ترک کنی یعنی فک نکنم هیچ مادرو فرزندی مثه شوهر من و مادرش به هم وابسته بوده باشن بی نهایت با هم در ارتباط بودن در عوض مادرش خریت به خرج داد همه حرفارو موقع دعوا لو دادو با هم شدیدا بحثمون شد این باعث شد که شوهرم کاملا ازش دور بگیره و دیگه بهش اعتمادی نداشته باشه از این ور منم کلی بهش محبت میکنم که بازم سمت مامانش نره

یه بار حالت درد ودل به مادر شوهرت بگو یه چیزی به فلانی بگو درست نیست هرچیزی رو میاد میگه جز اینکه را ...

اخه افتخارم میکنن که ما هیچیو از هم قایم نمیکنیم درحالی که دارن خونه پدری پدرشوهرمو میفروشن به ما نمیگن انگار ما چشممون به پولشونه

خوب زنگ بزن به پدر شوهرت همه چیو بگو بگو که داستان اینه پسرت داره باعث دعوا و کدورت میشه 

به اون هیچی نمیگن که ناراحت نشه😐😐😐😐😐هیشکی حق نداره به اون چیزی بگه😐😐😐

خواه نا خواه با خبر میشه پس تو دسته پیش بگیر که پس نیفتی رفتنت به اونجا به استرسش نمیارزه یا اینکه ا ...

چون تاحالا اصلا بحثی نداشتم و سکوت کردم  نمیدونم برخوردش چطوزی میشه😑کابوس شبانم شده لامصب