کاش ادم قهر کنه قطع رابطه کنه مادر شوهر مت صبر کرده بود مدر شوهرم رفته ود بیرون بهم زنگ زد گف پشت سر ...
یه بار حالت درد ودل به مادر شوهرت بگو یه چیزی به فلانی بگو درست نیست هرچیزی رو میاد میگه جز اینکه رابطه هارو خر اب کنه فایده ای دیگه ای نداره مامان از شما حرف شنوی داره بهش بگو
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
کاش ادم قهر کنه قطع رابطه کنه مادر شوهر مت صبر کرده بود مدر شوهرم رفته ود بیرون بهم زنگ زد گف پشت سر ...
تنها راهش همینه مه این عادتشو ترک کنی یعنی فک نکنم هیچ مادرو فرزندی مثه شوهر من و مادرش به هم وابسته بوده باشن بی نهایت با هم در ارتباط بودن در عوض مادرش خریت به خرج داد همه حرفارو موقع دعوا لو دادو با هم شدیدا بحثمون شد این باعث شد که شوهرم کاملا ازش دور بگیره و دیگه بهش اعتمادی نداشته باشه از این ور منم کلی بهش محبت میکنم که بازم سمت مامانش نره