2777
2789
عنوان

خاطره ی بارداریم + عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1031 بازدید | 41 پست

خلاصه برگشتم خونه و یه هفته استراحت مطلق بودم و خواهر گلم و با همسرش اومدن خونمون که مواظبم باشن کارم همش غصه خوردن بود همه اینها به کنار پدر و‌مادرهامون و فامیل بجای درک کردن موقعیتمون هی زنگ پشت زنگ که باید سقط کنی و بچه گناه نداره و ناقص دنیا بیاد چی می خواین جوابشو بدین یادمه تو خونه دور می زدم و جواب  تلفن ها رو می دادم و بعد قطع تماس یه دل سیر گریه می کردم تا اینکه روز هفت محرم به خواهرم گفتم بیا بریم تا هیت مسجد محلمون که گفت شلوغه برات بده گفتم من دوست دارم برم باور کنید تا از خونه زدم بیرون وبه دسته سینه زنی رسیدم اون کسی که نوحه می گفت یه چیزی گفت که تقریبا این معنا رو داشت ای کسی که دکتر جوابت کرده خوب جایی اومدی در خونه ی عباس اومدی وای بچه ها از حالم براتون نگم که چی بهم شد فقط زار میزدم دلم سبک شده بود برگشت و من به همسرم گفتم من بچمو می خوام در هر حالی که هست چه سالم چه ناقص تو با هام هستی پشتم وایمیسی که اونم گفت اره همو بغل کردیم و باز گریه چه اشک ها که نریختم روز بعد به همه گفتم من سقط نمی کنم و جواب تماس هیچکسو ندادم می دونم که همه مخالف بودن 

بعد ده روز جواب اومد منو دختر و همسرم جلو در ازمایشکاه بودیم که جوابو بگیریم با اینکه تصمیممونو گر فته بودیم اما رفتیم که جوابو بگیریم منو دخترم تو ماشین موندیم که یادمه دختر گلم برگشت گفت من دعا کنم خدا قبول می کنه نی نی سالم بشه گفتم بله مامان حتما بعد سکوت کرد و‌گفت من سوره حفظم نیست می تونم تو دلم اذان بگم خدا راضی می شه قربونش برم تازه اذان یادش داده بودن بهش گفتم بله حتما خدا قبول می کنه اما دلم اشوب شد فقط بی صدا اشک‌می ریختم خیلی طول کشید گفتم حتما مشکلی هست که دیدم همسرم داره میاد تا سوار ماشین شد گفت سالمه دختر گلمون هیچ‌مشکلی نداره وای من دارم چی می شنوم خدااااااا

فقط گوشیو برداشتم و به همه زنگ زدم که بچمون مشکل نداره تازه  گفتن دختره

همه شاد شدن اما من دیگه پامو تو مطب نذاشتم گفتم دکتری که قاطعانه بگه برو سقط کن و یه درصد امید بهم ندادو نمی خوام

فقط می ر فتم بهداشت محلمون تا اینکه شش ماهه شدم و کم کم فراموش می کردم تموم اون روزهای پر از غمو اشک و اه و

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

استارتر لطفا زود بذار

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....

آخی چه‌ دوران سختی بوده

دختری در من ساز امیدواری مینوازد 💫🎻                       🦄🐰animal lover🐶🐥                                                                              aphrodite 🧚🏻‍♀️

خب

😍تیکر تولد یکسالگی 😍زنی را می شناسم من ؛که در یک گوشه ی خانه میان شستن و پختن درون آشپزخانه سرود عشق میخواند نگاهش ساده و تنهاست صدایش خسته و محزون، امیدش در ته فرداست...زنی هم زیر لب گوید؛ گریزانم از این خانه ولی از خود چنین  پرسد: چه کس موهای طفلم را پس از من میزند شانه؟ زنی با تار تنهایی؛  لباس تور میبافد زنی در کنج تاریکی نماز نور میخواند. زنی خو کرده با زنجیر؛ زنی مانوس با زندان تمام سهم او اینست نگاه سرد زندانبان..زنی را می شناسم من؛که میمیرد ز یک تحقیر ولی آواز میخواند که این است بازی تقدیر. زنی با فقر میسازد؛ زنی با اشک میخوابد زنی با حسرت و حیرت گناهش را نمیداند...زنی واریس پایش را؛ زنی درد نهانش را ز مردم میکند مخفی که یک باره نگویندش چه بد بختی ،چه بد بختی...زنی را میشناسم من؛ که شعرش بوی غم دارد ولی میخندد و گوید که دنیا پیچ و خم دارد ... بانوان عزيزی كه هر كدام در پس لبخندشان غمی پنهان دارند !

خبببببب

😍تیکر تولد یکسالگی 😍زنی را می شناسم من ؛که در یک گوشه ی خانه میان شستن و پختن درون آشپزخانه سرود عشق میخواند نگاهش ساده و تنهاست صدایش خسته و محزون، امیدش در ته فرداست...زنی هم زیر لب گوید؛ گریزانم از این خانه ولی از خود چنین  پرسد: چه کس موهای طفلم را پس از من میزند شانه؟ زنی با تار تنهایی؛  لباس تور میبافد زنی در کنج تاریکی نماز نور میخواند. زنی خو کرده با زنجیر؛ زنی مانوس با زندان تمام سهم او اینست نگاه سرد زندانبان..زنی را می شناسم من؛که میمیرد ز یک تحقیر ولی آواز میخواند که این است بازی تقدیر. زنی با فقر میسازد؛ زنی با اشک میخوابد زنی با حسرت و حیرت گناهش را نمیداند...زنی واریس پایش را؛ زنی درد نهانش را ز مردم میکند مخفی که یک باره نگویندش چه بد بختی ،چه بد بختی...زنی را میشناسم من؛ که شعرش بوی غم دارد ولی میخندد و گوید که دنیا پیچ و خم دارد ... بانوان عزيزی كه هر كدام در پس لبخندشان غمی پنهان دارند !

من خوابممممم میاد😥😥😥

بهداشت بهم گفت باید سونو بدی منم مجبوری ر فتم پیش یه اقای دکتر دیگه اعتماد به هیچ دکتری نداشتم انگار

کلا دلم شاد بود خیلی از خرید های دخترمو کرده بودم رفتم تو مطب تا نشستم زیر دستگاه سونو دکتر شروع کرد دونه دونه اندام های نی نی رو چک کرد و اخر سر گفت اینم بیضه هاش که سالمه من خندیدم گفتم دکتر منظورتون تخمدوناشه اخه بچم دختره که گفت من تو این چیز اشتباه نمی کنم ببین پسره وای یعنی چی گفتم پس لباس گل گلیهاش وی گفت بده ف کسی دکتر شوخی بودن تا زذم بیرون به هنسرم گفتم که اونم شک شد اصلا باورمون نمی شد که حالا پسر گلم تو بغلمه و دارم شیرش می دم امیدوارم دامن همه ی منتظرا سبز بشه

ببخشید خیلی طول کشید حالا جواب همه رو می دم اگه دلتون می خواد  عکس پسرمو ببینید خبرم کنید

واقعا اونجا رو درک نکردم که می خواستی بچه ای که سندروم دون نگه داری ؟ هم باعث اذیت خود بچه می شه هم پدر و مادر واقعا پیر می شن نابود می شن 

خداروشكر كه پسرت سالمه انشالله همه ي بچه ها سالم باشن من تو ١٨هفته گفتن هيدروسفاليه بايد سقط بشه تو ٢٠هفته بعداز ٤بار سونو رفتن سقطش كردم البته سزارين كردم  خيلي حالم خرابه بچه ي اولم بود ديگه نميدونم يبار ديگه باردار بشم بچم سالم ميمونه برام واي داغونم