2777
2789
عنوان

خاطره ی بارداریم + عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1031 بازدید | 41 پست
خداروشكر كه پسرت سالمه انشالله همه ي بچه ها سالم باشن من تو ١٨هفته گفتن هيدروسفاليه بايد سقط بشه تو ...

عزیز دلم خیلی برات ناراحتم بله  چرا م م امیدوارم به زودی مادر بشی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا اونجا رو درک نکردم که می خواستی بچه ای که سندروم دون نگه داری ؟ هم باعث اذیت خود بچه می شه هم ...

ته دلم می دونستم بچم سالمه و خیلی مطالعه کردم اعداد این ازمایش فقط احتناله دکتر حق نداره بگه برو سقط کن می تونست ازمایش امیینو ازم بگیره اما نگرفت

من شنیدم از آمریکا بوده از اسرائل بوده نمیدونم دقیق یک بخشنامه به دکترا میدادن میگفتن اگر بچه پسر بود به هوای مشکل داشتن سقطش کنند (یکی دیگه هم برام تعریف کرده بود دلش نیومده بوده سقطش کنه وقتی دنیا اومده سالمو سلامت بوده)

اینا کار های دشمنامونه باید بیدار باشیم همین الان از بچه های ما میترسن چه برسه به خودمون

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  ان شالله ظهور آقامون صاحب الزمان(عج)💟اللهم عجل لولیک الفرج💟نگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش …