2777
2789
عنوان

خواهر شوهرم خیلی بی رحمه

155 بازدید | 14 پست

از صبح بچه رو ول می‌کنه تو کوچه تا شب 

تو یه محله ایم 

هرکس میبینه فشش میده 

ازوقای بچه راه افتاده تو کوچه خیابونه یاهم خونه این اون 

با این وضعیت سه تا سقط کرده یدونه هم الان تو شکمش داره

واقعا همچنین مادری نوبره بخدا یبار متور زده بودش 

من داشتم سکته میکردم اون انگار نه انگار می‌گفت اشکال نداره 

چند روز پیش هم از ماشین افتاده سرش شکسته 

😶😶

چون تو یه محلیم صبح تا شب هعی میاد خونمون 

من بهش غذا میدم میخوره دلم میسوزه براش 

ولی پرو شده میگم پاشو برو خونتون نمیره میگه نمیخام 

میندازمم بیرون باز میاد 

🌱گاهی نمی‌فهمم حکمتت رو گله می کنم ناراحت میشم... اما بعد که نقشه ات رو میبینم :لبخند میزنم ومیگم«خدایاشکرت»که بهترش روبرام خواستی 🫀🤍(قانون زندگی) «ازهیچکس هیچی بعید نیست»«هست را اگر قدرندانی میشود بود»

چندبار همسایه ها دیدن بچه تو کوچه خابش برده 

یا بچه ها زدنش تو کوچه 

ولی انگار نه انگار. مادر اون بچه اینه

🌱گاهی نمی‌فهمم حکمتت رو گله می کنم ناراحت میشم... اما بعد که نقشه ات رو میبینم :لبخند میزنم ومیگم«خدایاشکرت»که بهترش روبرام خواستی 🫀🤍(قانون زندگی) «ازهیچکس هیچی بعید نیست»«هست را اگر قدرندانی میشود بود»

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای وای من چندسالشه؟

چهارسالشه

ای بابا ، عجب ادم بیخیالی، ب نظرم ب شوهرت بگو با شوهرخواهرش حرف بزنه

میگه همه اهل محل شاکین ازش 

میگه به شما مربوط نیست بچه خودمه

خواهرشوهرت فقط زاییدن بلده نه نگهداری و تربیت بچه....قربون حکمت خدا برم به همچین آدمایی ۴ تا ۴تا بچه ...

دقیقا من خیلی عصبیم الآنم که حاملست 

با این وضع

طفلی بچه😳

ما هم ی همسایه این مدلی داشتیم

نمیدونم با چه جراتی بچهاشو میفرستاد پیش بقال سر کوچه

میگف پیش عمو بمونید تامن بیام دنبالتون

خودش چیتان پیتان کرده میررررفت که میرفت.

بچها طفلی هر وقت میرفتیم بیرون پیش بقاله نشسته بودن

دوتا کوچولو ...حتی هنوز سن مدرسه رفتنم نبودن

حالا بقال خیلی پیرمرد بود. بنده خدا گهگاهی خوراکی چیزی بهشون میداد...هرکی بقال رو میدید فکر میکرد نوه هاشن از بس اونجا بودن

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
طفلی بچه😳ما هم ی همسایه این مدلی داشتیمنمیدونم با چه جراتی بچهاشو میفرستاد پیش بقال سر کوچهمیگف پیش ...

اینم همینه بخدا خجالت هم خوب چیزیه

گناه داره بچه طفل معصوم 

شوهرش بی رحمه

شوهرش صبح تا شب سرکارع 

چخبر داره از روزمره