2777
2789
عنوان

خانواده ی شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1599 بازدید | 147 پست
برره ای نبودند؟

اتفاقا من همیشه میگفتم اینجا برره است با احترام به بیرجندی های عزیز بی ادبی نباشه ولی خب واقعا عجیب بودن همشون خیلی فرهنگ ها متفاوت بود نه اینکه خانواده اینا اینجوری باشن اصلا همشون اینجوری بودن تو شهر

کسره و فتحه گذاشتم که😂 دلنکوز یعنی آویزون اورزونگک یعنی آروغ البته از خانواده شوهر نشنیدما!  ...

من میتونم بخونم برای اون بنده خداها نگرانم آنقدر باید به ماهیچه هاشون فشارر بیارند  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اولین بار سر سفره ناهار بهم گفتن تو برنجو در کن، یعنی شما بکش تو بشقاب واسه بقیه

یا میگن طرف لرزه، یعنی نخوردس مثلا

یا کول آستین که به آستین کوتاه میگن و کلی چیزلی دیگه که متأسفانه الان یادم نیست  

ادم باید با هم فرهنگ خودش ازدواج کنه الان من خانواده همسر جدیدم حرف زدنشون معمولیه هیچ اصطلاح خاصی ندارن فقط زیادی مسائل و بزرگ میکنن و سر و صدا دارن من اعصابم خورد میشه همش جیغ جیغ میکنن

به چیزی که چسبناک میشه مثلا شربت میریزه روفرش میگن فرش علفچی شده😂

یا به اسپند میگن اسفنج😄

این دو قلو های خوشگل و ناز و تپل تو دل من چیکار میکنن؟؟؟😒شوخی کردم. ..😊خوش اومدین عزیزای مامان😗😍😍😍😗خدایاااااااا شکرت....عاشقتم....شکرت😍😍😍
کُرِه...خانواده همسرم کرمانشاهین😁ما خودمون ترکیم...مثل گیجا میشینم‌نگاشون میکنم...معنی این کره شونم ...

منم کرمانشاهم 

دیدی میگن برو بابا 

اینجا بخان کردی بگن میگن برو کره 😅😅

You show me i have reasons i should love my self ✍️💞🗨️♥️                                               love your self :tears 🍃🍷.                                BTS🍯🍾.