2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شایدآنفولانزابوده چون منم همش آنفولانزاخیلی بدمیگیرم

آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!

پنج روزه گلودرد دارم،امروز لرز و عفونت ادرارم دارم

خانم هایی که میخوان سقط عمدی کنن، از من که خواهر کوچک شمام این حرفو بشنوید، نمیخوام اصلا اذیتتون کنم، خدا شرایطتونو بهتر میدونه، ولی قبل از سقط تو گوگل اینو سرچ کنید (سقط حنین تجربه گر خارجی) و ویدیو هارو ببینید، بعد تصمیم بگیرید. 
دو هفته اس درگیرم نمیدونم کروناعه یا نه

تموم شده دیگه نیست

آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!

بری سرم بزنی خوب میشی

وایی نگین بخاطرمامانم همش توبیمارستانم الانم هستم دارم چیزی میخورم چندروزه درست چیزی نخوردم

اخ گفتی دقیقا بعد ۷ روز تمام انگار تازه سرما خوردم

چنان موقع سرفه خلط رو حی می کنم انگار تمام بدنم عفونته 

با گرفتگی گلو شروع شد

اصلا صدا نداشتم انگار گلوم زخم بود رفته رفته بدتر شد بعد که صدام باز شد تازه به این روز افتادم الان انگار سرما خوردم عادی اما خب معمولا سه روز بعد آدم خوب میشه دیگه ولی الان من هیچ تغییری نمی کنم

تموم شده دیگه نیست

هست عزیز

من شوهرم بچم خانوادم دو هفته و نیم گرفتیم سر درد بی اشتهایی دل درد دمای بدن خیلی بالا بدن درد شدیییید سرفه خشک آبریزش بینی تب و لرز..  داغونیم هنوزم ولمون نکرده از سرفه زیاد قفسه سینه ام مییسوزه دکترم رفتم ول نکرده سرماخوردگی سه روزه ول میکنه این لعنتی بعد چند هفته ول نمیکنه

❤️😍مرد من عشق من ❤تو به قلبـم انگیـزه تپیـدن میدی❤️

هست عزیزمن شوهرم بچم خانوادم دو هفته و نیم گرفتیم سر درد بی اشتهایی دل درد دمای بدن خیلی بالا بدن در ...

من وقتی سینوزیتم اوت میکنه همینتوری میشم تازیرسرم نرم چندتاآمپول نخورم درست نمیشم

هست عزیزمن شوهرم بچم خانوادم دو هفته و نیم گرفتیم سر درد بی اشتهایی دل درد دمای بدن خیلی بالا بدن در ...

الهی به حق فاطمه زهراهمه مریضاخوب بشن