2777
2789
عنوان

خانواده ی شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1599 بازدید | 147 پست

هیچ کدام از کلمات که دوستان گفتن ضایع تر از

دِلِنکُوز 

و

اُرزُنگَک

نبود😂

🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان💕 هی چرخ بزن در من و دل را بتکان💕این هم نفسی، چه حس و حالی دارد💕در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خانواده همسر قبلیم بیرجندی بودن اینا که حرف میزدن من اینجوری بودم😑😑😑😑 تازه اصلا اونجا زندگی نکرده بودن ۳۰ سال بود تو شهر بزرگ بودن بازم لهجه و کاراشون مونده بود به چونه میگفتن کلفت به گلو میگفتن چغورت یه چیزی رو میخواستن بگن بنداز این طرف میگفتن هژقول ده 🙄🙄🙄

چه جالب، سرباز یعنی دختر؟

نه دیگه بی بی دختر سرباز پسر

احتمالا شاه هم بابای بچه 😂😂😂

اگه دوتا جمله گهربار (به من چه و به تو چه) سرلوحه زندکی باشه خیلی راحت تر زندگی میکنیم!
تركه همونجوري ك تركيه ترجمه لغت ب لغتشو ميگه

اره 😀

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

یبار عروسی رفته بودم اونحا اخر شب داشتن اقایون تو کوچه میرقصیدن من میخندیدم فک میکردم دارن مسخره بازی در نیارن بعد اینا جدی بهم نگاه کردن گفتن این رقصمونه چرا میخندی جفتک مینداختن و میگفتن کررررررر به پشت میپریدن 😶😶😶😶 

بعد اینارو چجوری تلفظ میکنند؟!؟؟؟؟ یعنی چی اصلا؟

کسره و فتحه گذاشتم که😂

دلنکوز یعنی آویزون

اورزونگک یعنی آروغ

البته از خانواده شوهر نشنیدما! 

🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان💕 هی چرخ بزن در من و دل را بتکان💕این هم نفسی، چه حس و حالی دارد💕در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞