2777
2789
عنوان

خانواده ی شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1599 بازدید | 147 پست

جاری من میگفت بشقابو از کابینت بگیر 

یا فلان چیزو از یخچال بگیر 

یا مثلا ابروهاتو نگرفتی 

من همیشه برام سوال بود این گرفتن یعنی چی بعدا فهمیدم تو گویششون گرفتن به معنای برداشتنِ

پسر قشنگم خیلی خوش اومدی💕 . امیدوارم عشق اهل بیت(علیهم السلام) همیشه تو دلت باشه 😍

مادرشوهر آبجیم هم میگن سفره رو ولو کن.یعنی پهن کن😆

این دو قلو های خوشگل و ناز و تپل تو دل من چیکار میکنن؟؟؟😒شوخی کردم. ..😊خوش اومدین عزیزای مامان😗😍😍😍😗خدایاااااااا شکرت....عاشقتم....شکرت😍😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه  ها  به نظرم دوستاتون رو صدا کنین اینجا بیلن تعریف کنن خیلی باحاله

این دو قلو های خوشگل و ناز و تپل تو دل من چیکار میکنن؟؟؟😒شوخی کردم. ..😊خوش اومدین عزیزای مامان😗😍😍😍😗خدایاااااااا شکرت....عاشقتم....شکرت😍😍😍
اره یچی تو همون مایه هام میشه.لر ها چجور میگن روله.به بچه عزیز میگن دیگه.

نه عزیزم روله یعنی بچه ولی معنیش با عشق گفتنه یعنی به جای اینکه بگن بچه عزیزم میگن روله ولی کره یه اصطلاحه مثلا کره رو یعنی حوصلتو ندارم برو یا کره بیلمو یعنی بیخیال ولمون کن

نه عزیزم روله یعنی بچه ولی معنیش با عشق گفتنه یعنی به جای اینکه بگن بچه عزیزم میگن روله ولی کره یه ا ...

شاید تو ززبان شما اونجوری باشه.برا مادقیقا همون روله است کره گفتنمون.چند تا از بچه ها هم تایید کردن.شاید تو زبان شما متفاوته

پایانی برای قصه ها نیست.....چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر  
خانواده شوهرم نشنیدم . اما تو خابگاه یه هم اتاقی داشتم به باباش میگفت بع بع اولین بار فکر کردم داره ...

اهل کدوم شهر بودن

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

یادم نمونده درست اما یادمه لک بودن یه لهجه ست که مال سمت ایلامه اونم توی یه شهر کوچیک بود اسمش یادم ...

اخه همشهریای ما هم همینطوری میگفتن ما اهل روستاهای شرق گلستانیم

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

حاضرم قسم بخورم بیرجندی هستن خانواده شوهرتون این کلمه رو اینا بکار میبرن منم خیلی الرژی دارم بهش

نه عزيزم ,ما شيرازى هستيم ,تو استان فارس هم اين کلمه زياد ميگن به شکل هاى مختلف ,ميگم که اونام انگار به مسخره ميگن,من که نميفهمم فازشون رو 

مصريان باستان اعتقاد داشتند پس از مرگ تنها دو سوال ازآنها  پرسيده ميشود:آيا شادى را يافتى؟؟؟؟؟؟.........آيا شادى را آفريدى؟؟؟