2777
2789
عنوان

۴ فولیکول و آمپول hcg

1523 بازدید | 50 پست

سلام دوستان کلم

من ۵-۹ سیکلم کلومیفن خوردم.رمز ۱۴ سیکل رفتم سونو و ۴ فولیکول داشتم به سایز های ۲۰/۱۸.۵/۱۴.۵/۱۴.همون روز یه دونه hcg تزریق کردم و از اون روز تا الان که امروز ۱۵ سیکلمه دل درد و گاهی کمر درد دارم.کسی مثل من بوده که باردار شده باشه؟

و اینکه نزدیکی هاتون تو چه روز هایی بوده؟؟

❤️❤️❤️

💋💋💋

عزیزم فولیکولات ک خیلی خوب بوده ایشالا ک باردار شده باشی خیلیا هستن باردار میشن 

الهی فرمون زندگی مو دادم ب دستت ...تو برام بساز تو بسازی قشنگتره   خدایا خودت مواظب پسرام و همسرم باش😍😘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا من بزرگترین فولی م 13بود 

دکتر اچ سی جی نوشت و. زدم 

تمی دونم اثر کنه یا نه 

هیچ نشانه ای از تخمک گذاری هم حس نمی. کنم 

نمی دونم دوباره برم سونو یا نه

توکل بر خدایت کن‌‌؛؛  کفایت میکند حتما 
دلم می‌خواد هر روز نزدیکی داشته باشم،میترسم یه روز رو از دست بدم

معمولا. میگم ی روز در میان 

ک شوهرت ضعیف نشه 

ما دو روز هست ک شروع کردیم 

شب جمعه آمپول اچ سی جی زدم 

دکتر گفت از شنبه روز در میان

توکل بر خدایت کن‌‌؛؛  کفایت میکند حتما 

ان شالله که باردارشی

دل دردت بخاطر بزرگ بودن فولیکوله.

هرروزم نزدیکی نکن چون کیفیت اسپرم میاد پایین و ضعیف میشه.

خداجونم بعد۵سال انتظار بهم پسر دادی اما تو۱۷هفته ازم گرفتیش  خدا الان یه سال از سقطم گذشته  خداجون دیگه طاقت این همه راه رفتن و ندارم خودت بدون دغدغه معجزت و شامل حالمون کن.ربِّ لاتَذِرنی فَرداَ وَ اَنتَ خَیرُ الوارِثین