2777
2789
عنوان

رفلاکس معده و شربت امپرازول

8457 بازدید | 18 پست

سلام دوستان....تروخدا هرکی تجربه ای داره کمکم کنه دخترم رفلاکس داده دکتر بهش شربت امپرازول و پدی لاکت داده..رفتم داروخانه داروهاشو بگیرم شربت امپرازول ساختنی داد برا شماهم همینجور بوده؟

نمیدونم اگه برگردیم عقب دل طوقی واسه کی پر میزنه..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببخشیدمیشه علائم دخترتونوبگید برادخترم نگرانم بنظرم رفلاکس داره

خس خس..بالا اوردن ..حین شیرخوردن میپره تو گلوش..سرفه میکنه..حالت بالا اوردن داره ولی نمیاره بالا

عزیزم حتما داروهاش را بده تا زودتر خوب بشه

یه کانال  تل گرام  هم هست مخصوص کودکان رفلاکس 

خیلی کانال خوبیه

خدایا سپاسگزارم که من آهنربای جذب ثروت و برکت و سلامتی و خوش شانسی و زیبایی و مهربانی و احترام و دوستی و آشتی و صلح و آرامش و آسایش و خوشبختی و موفقیت هستم . خدایا شکرت .

@koudakan_reflax

خدایا سپاسگزارم که من آهنربای جذب ثروت و برکت و سلامتی و خوش شانسی و زیبایی و مهربانی و احترام و دوستی و آشتی و صلح و آرامش و آسایش و خوشبختی و موفقیت هستم . خدایا شکرت .

این علامت را اولش  بزن 

@

سلام خانمی پسر منم علامتای نی نی شمارو داره و دکتر شربت امپرازول تجویز کرده ،برا شما موثر بود؟ خس خس ...

عزیزم من فقط دو دوره امپرازول بهش دادم.رفلاکس دخترم خفیف بود و الانم شکر خدا دیگه خوب شده

عزیزم من فقط دو دوره امپرازول بهش دادم.رفلاکس دخترم خفیف بود و الانم شکر خدا دیگه خوب شده

عزییزم شربتش رو از کجا گرفتید؟ راحت گیر اومد

آرامـــش سهــم قلبیـــست کــه در  تصرف خـــــ❤ـــدا باشد....
عزییزم شربتش رو از کجا گرفتید؟ راحت گیر اومد

بله عزیزم راحت پیدا میشه بیشتر داروخونه ها دارن..اگه دکتر براش بنویسه ک دیگه خودشم اطلاع داره ک کدوم داروخونه ها دارن