۲۰۵۴violet مدیر عضویت: 1396/12/01 تعداد پست: 641 عنوان رفلاکس معده و شربت امپرازول | مشاهده متن کامل بحث + 8460 بازدید | 18 پست سلام دوستان....تروخدا هرکی تجربه ای داره کمکم کنه دخترم رفلاکس داده دکتر بهش شربت امپرازول و پدی لاکت داده..رفتم داروخانه داروهاشو بگیرم شربت امپرازول ساختنی داد برا شماهم همینجور بوده؟ نمیدونم اگه برگردیم عقب دل طوقی واسه کی پر میزنه.. 1397/09/25 | 16:42 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nzafolaaam عضویت: 1397/02/22 تعداد پست: 2619 بله عزیزم راحت پیدا میشه بیشتر داروخونه ها دارن..اگه دکتر براش بنویسه ک دیگه خودشم اطلاع داره ک کدوم ... تو تهران شربت امپرازول از کجا میشه تهیه کرد
۲۰۵۴violet مدیر استارتر عضویت: 1396/12/01 تعداد پست: 641 تو تهران شربت امپرازول از کجا میشه تهیه کرد عزیزم من تهرانو سراغ ندارم ما شهرستانیم نمیدونم اگه برگردیم عقب دل طوقی واسه کی پر میزنه..
nzafolaaam عضویت: 1397/02/22 تعداد پست: 2619 عزیزم من تهرانو سراغ ندارم ما شهرستانیم ب نظرت هست شربتش اخه من ب هرداروخانه ای میگم میگه همچین چیزی اصلا نیس
۲۰۵۴violet مدیر استارتر عضویت: 1396/12/01 تعداد پست: 641 ب نظرت هست شربتش اخه من ب هرداروخانه ای میگم میگه همچین چیزی اصلا نیس اره عزیزم هس...من اونموقع که برا دخترم میگرفتم چن تا داروخانه داشتن..از دکتراهم بپرسین راهنماییتون میکنن بگین شربت امپرازول ساختنی نمیدونم اگه برگردیم عقب دل طوقی واسه کی پر میزنه..