2777
2789

اگر میشناسید دریغ نکنید دوستان بی زحمت ادرسشو بهم بدید

آخرش یه من میمونم یه تو ..... د قلب نداری که تو😔 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم از ترس هزینه ها نمیرم و الا نیاز دارم شدیییییید 😕

بله خیلی گرونه الان یه جای معمولی بهم گفت دقیقه ای سه هزارتومن😣

نه بابا اینام گرون کردن با دلار و طلا😐 اونا ک اومده پایین🙄

نمیدونم اما حساب کردم میشه ساعتی ۱۸۰ هزارتومن😔خوب شاید کسی مشکلش زیاد باشه از ترس دقیقه ها باید سکوت کنه😔

نمیدونم اما حساب کردم میشه ساعتی ۱۸۰ هزارتومن😔خوب شاید کسی مشکلش زیاد باشه از ترس دقیقه ها باید سکو ...

دکتر شعبان: 44056338
دکتر کربلایی: میدان ونک. چهارراه جهان کودک. مرکز مشاوره تخصصی لقمان88871318

اینارو داشتم ولی خودم نرفتم تعریفشونو شنیدم قدیما.

آرامش و سلامتی و دیگر هیچ...
دکتر شعبان: 44056338 دکتر کربلایی: میدان ونک. چهارراه جهان کودک. مرکز مشاوره تخصصی لقمان88871318 ای ...

مرسی گلم خیلی خیلی ممنون

سلام دکتر مهسا ساداتی عالیه، قیمت مشاوره  ایشون هم خیلی منطقیه کلینیکشون شهرآرا نرسیده به پل گیشا هستش شماره خانم دکتر ۰۹۱۲۸۳۹۸۵۸۸ و چون اغلب وقتشون پر هست اگه با خودشون هماهنگ کنین شاید زودتر وقت بگیرید شماره کلینیک هم ۸۸۲۶۷۰۴۹ و ۸۸۲۶۷۰۶۸ انشالله به نتیجه برسید درضمن ایشون از اساتید دانشگاه هم هستند