2777
2789
عنوان

خانوما یه لحظه میشه بیاین :-)

135 بازدید | 9 پست

بچه ها من امروز هفده هفته رو تموم کردم برا سونو انومالی چهارشنبه این هفته دکتر بهم وقت داد به نظرتون زوده؟؟البته دکتر خودم گفته بود 1دی برم ولی بنا ب دلایلی خودم مجبور شدم 28وقت بگیرم

نه 

آنومالی از ۱۵ تا ۲۰ هفته

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من شنیدم از ۱۸ تا ۲۲ هفته خوبه

گاهی گمان نمی کنی ولی خوب می‌شود، گاهی نمی‌شود که نمی‌شود که نمی‌شود، گاهی بساط عیش خودش جور میشود، گاهی دگر تهیه بدستور می‌شود، گه جور می‌شود خود آن بی مقدمه، گه با دو صد مقدمه ناجور می‌شود، گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است، گاهی نگفته قرعه به نام تو می‌شود، گاهی گدای گدایی و بخت با تو نیست، گاهی تمام شهر گدای تو می‌شود، گاهی برای خنده دلم تنگ می‌شود، گاهی دلم تراشه ای از سنگ می‌شود، گاهی تمام آبی این آسمان ما، یکباره تیره گشته و بی رنگ می‌شود، گاهی نفس به تیزی شمشیر می‌شود، از هرچه زندگیست دلت سیر می‌شود، گویی به خواب بود جوانی مان گذشت، گاهی چه زود فرصتمان دیر می‌شود، کاری ندارم کجایی چه می‌کنی، بی عشق سر مکن که دلت پیر می‌شود.
مرسی عزیزم همش نگران بودم زود نباشه

نه گلم

به سلامتی ان شاالله

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤
آره من آزمایشش مشکوک بود خیلی استرس داشتم اما دکتر سونوم خیلی خوب بود جنسیتشم گفت بعدم همه چی سالم ب ...

وای ازمایش منم مشکوک بود ریسک اولیه 1به 560بود ازمایش دوم شد 1به 980تو سونو ان تی هم تیغه ی بینی دیده نشده بود. برا شما ریسکت چند بود امینو سنتز شدی یا همون غربالگری دوم

وای ازمایش منم مشکوک بود ریسک اولیه 1به 560بود ازمایش دوم شد 1به 980تو سونو ان تی هم تیغه ی بینی دید ...

والا یادم نیست عددش اما تو سونو گفته بود خوبه تو آزمایش مشکوک بود نه همون سونوی دوم برای سونو جایی برو که خوب باشه بعدم دکتر آزمایشگاه گفت این جواب دقیق نیست