2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم خیلی حس بدیه ولی میگذره انرژیتو واسه ماه بعد جمع کن نتیجه میگیری ایشالا  چند وقته اقدامی ...

۳ ساله. یه بار بارداری خارج از رحم داشتم مرداد ماه هم یه لوله ام رو برداشتم دکتر گفت ای وی اف 

متنفرم از بی بی چک منفی😭

پدر جان آشوب جهان و جنگ دنیا به کنار ،بحران ندیدن تو را من چه کنم 😭                                                  تو بهشتی شدی اما جهنم شد دنیایم بی تو پدر😢        میشه برای شادی روح پدرم یه صلوات بفرستید💔
این ماه خیلی با علائم الکی خودم دلخوش کرده بودم بازم بی بی منفی شد. همش میگفتم خدایا معجزه کن 

آبجی غصه نخور به یاری خدا مشکلت حل میشه.بدتر از شمام بودن.یه همکار داشتم موقه بازنشستگیش بعد از بیست سال بچه دار شد

نه پریود بشم میرم واسه کارای اولیه . همش میگفتم یعنی میشه طبیعی باردار بشم 

امیدوارم با هر روشی که اقدام میکنی بزودی نتیجه بگیری عزیزم ان شاالله زمان برات زود بگذره تا این روزای سخت تموم شن

ممنونم که اومدی تو بغلم پسر گلم
عزیزم انشالله که ماه اینده بیای همینجا و خبر خوش رو بدی برات دعا میکنم تو هم واسه همه منتظرا دعا کن

خدا همه رو به مراد دلشون برسونه. من دیگه باید ای وی اف کنم 

عزیزم من بدبخت چی بگم 

الان با زدن آمپول پرژسترون هم پریود نشدم هر ماه اقدام میکنم تا سه ماه بعدش پریود نمیشم تا دوباره اقدام کنم 

اعصابم بهم ریخته 

همه میدونن pco هستم اما هر دکتری میرم فقط آزمایش میده 

عمرم داره میگذره و سن بارداریم داره تموم میشه

نا امید نباش . من دوسال پیش دوبار آی وی اف منفی شدم 

ولی ماه پیش طبیعی باردار شدم درصورتیکه همون ماه دکتر بهم گفت گشادی لوله داری و باردار نمیشی و باید بیایی لوله هاتو ببنیدم و ای وی اف بشی دوباره .