یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خیلی خوبه. عالیه. اگه هزینه شو داری. از مزایاش اینه که گربه خیلی تمیزه. و اصلا کک و کنه و جک و جونور نداره. اینجا دیدم یکی گفته بود تعجب کردم. خودت بگیری متوجه می شی
اونها هم که گفتند گربه جاش تو خونه نیست. نمی دونند که گربه ها از اول تو خونه با ما انسانها بودند. و گربه عاشق خونه ست. دستشویی فقط تو خاکه و روی اون رو می پوشونه و. تنها ایرادش فقط،ریزش،مو هست که با رول و ......می شه تمیز کرد
ما داریم منفی فقط اینکه موهاش،می ریزه و وابستگیشه و هزینه شه. که می گین مشکلی ندارین. پس حله
و مثبت اینکه. واقعا تمیزه و کم دردسر و کم سروصدا. هیچ بیماری قابل انتقالی بین گربه و انسان نیست. و خیلی تمیزه. هیچوقت خونه رو نجس نمی کنه. فقط،تو خاک. مگه خاک نداشته باشه. موجودات ناز و ملوس و دوست داشتنی هستند و برای روحیه ت هم خوبه. و اینجا بعضی گفتند جونور داره. ما که ندیدیم. فقط،می خوای حتما نژاد دی اس اچ به سرپرستی بگیر رایگان. تو دیوار خیلیا رایگان واگذار می کنند. مقاومترین و شیرین ترین و شیطون ترین همون همین نژاد دی اس اچه