2777
2789
عنوان

ناراحتم از خودم

| مشاهده متن کامل بحث + 423 بازدید | 42 پست
دیروز هی میگفت بخر اما محلی ک رفته بود لباس زنونش خ کم بود یا مناسب نبود اره ی جوری زورم میاد اون ب ...

بهتر هست تغيير رويه بدي تا زورت نياد!

برا كسي ك شاغل هست پول ب دست اوردن سخت هست

حالا بعضييا ك ميگن ب شوهرم پول ميدم شاغل نيستن از پول همون شوهر پس انداز كردن قابل مقايسه نيست

تو هم بخودت اولويت بده

بعدش ميرفتيد جايي ك برا خريد تو هم منتسب باشه

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا ؟؟؟

واسه ایندت میگم خدای نکرده زبونم لال اتفاقی برای همسرت بیوفته هیچی دستتو نمیگیره مالو اموال میرسه به پدر ومادر وبچه ها شما سهمت میشه یک هشتم اموال ومهر .اگه مهرت زیاد باشه شانس آووردی

هومیوپاتی سلامتیمو مدیونتم . دوستای نی نی سایتی زیاد درباره هومیوپاتی سوال میکنن . هومیوپاتی یه روش درمانیه ضد التهابه خیلی از پزشکا تو خارج از کشور بیمارای الرژی والتهابی شون رو ارجاء به پزشک هومیوپات میدن .با اینکه تو کشورمون این پزشکا کم نیستن ولی ناشناخته ان اگه یه سرچ تو گوگل کنید اسم وادرسشون هست تو کل کشور هستن  . خیلی از مشکلات مثل کیست واندومتریوزو.... با چند ماه درمان هومیوپاتی قابل درمانه .خوبی این روش اینه که بعد درمان وقطع دارو  احتمال عودبیماری خیلی خیلی کمه چون کار هومیوپاتی تقویت بدن خود فرده تا بدن خودش با بیماری مبارزه کنه .خلاصه برای بیماریهایی که تو طب شیمیایی درمان قطعی نداره وفرد باید کل عمرشو دارو بخوره هومیوپاتی با چند ماه میتونه براش معجزه کنه وخوب بشه .بیماریهای داخلی واعصاب والرزی ونازایی وتیروئید و...از این جمله اند .دراخر اینم بگم سینا طب ارسال دارو به کل کشور دارهتوی این تایپیکم درباره هومیوپاتی توضیح دادم 
بهتر هست تغيير رويه بدي تا زورت نياد! برا كسي ك شاغل هست پول ب دست اوردن سخت هست حالا بعضييا ...

اون کت اداری لازم داشت دو دست خرید نزدیک 900 شد وبا یک کفش

اون جا همش مردونه بود بعدشم رفتیم سیسمونی فروشی وسیله های از قبل سفارشو گرفتیم

وای شوهر من 2تومن پول داشتم با چه ترفندی گرف ازم حالادقرار بود هفته پیش پس بده وقتی گفتم یه نیشخند تحویلم دادانقد حرص خوردم اصلا قصد پس دادن نداره میخواستم واسه خودم انگشتر بخرم

وای شوهر من 2تومن پول داشتم با چه ترفندی گرف ازم حالادقرار بود هفته پیش پس بده وقتی گفتم یه نیشخند ت ...

اره شوهر منم پول پس دادنش عذاب میده 

یا باید بیخیالش بشم یا حرصم در بیاد

یعنی ی چیزی بخرم بگم دوتونمم عید بده؟

خودش گفته عيد ميدم ديگه!

بگو بده ي طلا ديدم ميخام بخرم مثلا گوشواري چيزي

الان بهش بگو گذاشته بودم فلان چيزو ك خيلي دوست داشتم بخرم ولي تو واجبتري و از اين دروغا

بگو ولي برا عيد ك بهم برگردوني ميخرمش

بعد ك عيد شد يا بخر يا اگه نخريدي بگو فروخته بودنش😏

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم    
خودش گفته عيد ميدم ديگه! بگو بده ي طلا ديدم ميخام بخرم مثلا گوشواري چيزي الان بهش بگو گذاشته بودم ...

تولدم همیشه کادوهای گرون میده 

ب نظرت  روز تولدش بگم 500 تومن از پوله کادت 1500 هم اسفند حتما میخوامش؟

تولدم همیشه کادوهای گرون میده  ب نظرت  روز تولدش بگم 500 تومن از پوله کادت 1500 هم اسفند ...

انگار فكر ميكني پس نميده!

و ميخاي هر جور شده ي بخشي از پول رو بدي برا تولدش😂

اينجوري ي وقت نگه همش برا تولدم

انگار فكر ميكني پس نميده! و ميخاي هر جور شده ي بخشي از پول رو بدي برا تولدش😂 اينجوري ي وقت نگه هم ...

نه نمیگه اون برا کادو تولد ی ساعت 800 خرید قبلشم سالگردمون بود ی النگو داد خسیس نیست منم میگم 500 تومنش کادوت 1500 رو لازم دارم میخوام قرضتو بده