2777
2789
عنوان

ناراحتم از خودم

| مشاهده متن کامل بحث + 425 بازدید | 42 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونم چی میگی گلم اما اخه اون خ به خودش میرسه من هیچی برا خودم نمیخرم خسیس نیستما اهل پس اندازم دی ...

خب تو هم بخر 

ك اينجوري زورت نياد 

بنظرم ك شوهرت كار درستي نميكنه

يا هر دو بايد پس انداز كنيد

يا تو هم مث اون خرج كن تو دلت نباشه و پولي هم نمونه ك قرض بخاد و دلت نياد بدي ك حقم داري دلت نياد و بعدم باعث دلخوري بشه

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم    
من ده سال سابقه كار دارم. حقوقم هم عاليه. الان يك ريال ندارم.  هيچي هم به اسمم نيست. كل حقوق ...

خدایی شوهرم خوبه 

اما من از خودم ناراحتم ک چرا ب خودم نمیرسم 

یعنی نگم  کادو تولدت تولدش بهمنه  اون میگه عید پس میدم اینجوری هم باید کادو بخرم هم منتظر ...

نمیدونم والا شوهرتو بهتر میشناسی من باشم میگیرم کادو رو هم بهش میدم دیرتر میدم فوقش ،من تازگیا بهش پول میدم میگم از مامانم یاخواهرم گرفته تا مجبورشه پس بده 

میشه لطفا برای شادی روح پدرم،پدرشوهرم،خواهرزادم و پدرش یه صلوات مهمونم کنید؟❤..............................خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙💙💙💙💙💙درمانگر طب فشاری هستم،اصلاح مفاصل وماساژ پیشرفته سوالی داشتید درخدمتم 😊😊
یعنی نگم  کادو تولدت تولدش بهمنه  اون میگه عید پس میدم اینجوری هم باید کادو بخرم هم منتظر ...

بذار بقولش وفا كنه وقتي گفته عيد ميدم ببين ميده يا نه اينو نذار پيشاپيش جاي هديه تولد

دو ميليون برا هديه تولد زياده 

بابا ي چيز ارزون بخر  

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم    
خب تو هم بخر  ك اينجوري زورت نياد  بنظرم ك شوهرت كار درستي نميكنه يا هر دو بايد پس اندا ...

دیروز هی میگفت بخر اما محلی ک رفته بود لباس زنونش خ کم بود یا مناسب نبود

اره ی جوری زورم میاد اون برا خودش خرید کرد و.. .اخرشم قرض میخواد من باشم اولویت میدم ب ماشین بعد تیپم

من ده سال سابقه كار دارم. حقوقم هم عاليه. الان يك ريال ندارم.  هيچي هم به اسمم نيست. كل حقوق ...

کار خوبی نکردی  چیزی به اسمت نیست از من میشنوی چیزی به نام خودت کن 

هومیوپاتی سلامتیمو مدیونتم . دوستای نی نی سایتی زیاد درباره هومیوپاتی سوال میکنن . هومیوپاتی یه روش درمانیه ضد التهابه خیلی از پزشکا تو خارج از کشور بیمارای الرژی والتهابی شون رو ارجاء به پزشک هومیوپات میدن .با اینکه تو کشورمون این پزشکا کم نیستن ولی ناشناخته ان اگه یه سرچ تو گوگل کنید اسم وادرسشون هست تو کل کشور هستن  . خیلی از مشکلات مثل کیست واندومتریوزو.... با چند ماه درمان هومیوپاتی قابل درمانه .خوبی این روش اینه که بعد درمان وقطع دارو  احتمال عودبیماری خیلی خیلی کمه چون کار هومیوپاتی تقویت بدن خود فرده تا بدن خودش با بیماری مبارزه کنه .خلاصه برای بیماریهایی که تو طب شیمیایی درمان قطعی نداره وفرد باید کل عمرشو دارو بخوره هومیوپاتی با چند ماه میتونه براش معجزه کنه وخوب بشه .بیماریهای داخلی واعصاب والرزی ونازایی وتیروئید و...از این جمله اند .دراخر اینم بگم سینا طب ارسال دارو به کل کشور دارهتوی این تایپیکم درباره هومیوپاتی توضیح دادم 
خدایی حقوق من ماهی 1/600 کمه

منم حقوقم همینقدره قسط ماشین رو خودم میدم ماهی یه تومن ولی همیشه واسه خودم خرید میکنم این همه سال قناعت کروم یه بار نگفت دستت درد نکنه شماهم به خودت برس واسه خودت خرج کن وگرنه بعد پشیمون میشی شوهرتم بعد میگه مگه من گفتم نخر

خدایی شوهرم خوبه  اما من از خودم ناراحتم ک چرا ب خودم نمیرسم

به خودت برس. در حد اعتدال. ولخرجي هم نكن.

وام بگير بده كه شوهرت مجبور به قسط دادن بشه و دست از ولخرجي برداره.

باسياست باش..

براي خودت خريد كن و چيزاهي مورد نيازت رو بخر. ولي اسراف نكن