2777
2789

توگوشيه شوهرم چندوقته برنامه شريت نصبه بعدتواون قسمت إعلام خبرها كه براش پست ميادديدم چند بارپستاى ناجوردر مورد عكساى زنا باسينه هاى پروتز كرده موضوعاته مثل زناى فحشا اينابود.امروز توماشين اومدتواز پستا چيزى بهم نشون بده كه يهوباز چشم خورد بعد گفتم اينا چيه تومىبينى گفت من اصلا اونا رونگاه نميكنم بعدش يه بحثمون شد اخرشم بهم گفت چه استباهى كردم نشونت دادم برواصلا پاك كن ،من كه شريت ندارن مىخوام بدونم توش چيزاى بدى داره كه مردفاسد بشه يا من خيلى حساسم

از وقتي با نى نى سايت آشناشدم يادم نميام از ٢شب زودترخوابيده باشم 🥴🤕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای خدای من تو دیگه کی هستی😶😶😶😶😶

زندگی مثل یه آینه ست ،اگه به روش بخندی به روت میخنده!😊👌💫خدایا شکرت واس این معجزه خوبت خوش اومدی ب زندگیمون😍برای تمام کسایی ک این حس نابو تجربه نکردن از ته قلبم از خدا میخوام ک هر چه زودتر این حسو تجربه کنن❤

تازگی به روز رسانیش کردن از این کلیپها میاره. شاید واقعا ندیده باشه. برو قسمت بالا کنار عکس پروفایلش سه تا نقطه رو بزن ویدیوهایی که اخیرا مشاهده  شده ببین توش هست اونا یا نه. البته اگه پاک نکرده باشه. منم متنفرم از این قسمت شیر ایت 

لطفا برای ازدواج خواهرم و بهتر شدن وضعیت زندگیمون دعاکنید دوستای گلم.