2777
2789
عنوان

چرا گریه ام بند نمیاد اخه

| مشاهده متن کامل بحث + 577 بازدید | 41 پست

بله خیلی سخته خیلی.خداکنه همه بچه هازیر سایه پدرمادر مهربون و دلسوز خودشون بزرگ شن

لینکشو پیدا کردم . هورا.ورزش اب کردن شکم :https://www.instagram.com/p/BtT02aBgFgz/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=149hni6pn37m4  شروع ورزش من ، برای آب کردن شکم ... یازدهم دی نود و هفت😊بود .... ولی بخاطر بعضی مشکلات ... متوقف شده😣😣😣چند روز درمیون ورزش میکنم . امیدوارم بتونم👌...رژیم غذایی ندارم . فقط ورزش . اندازه دورشکم در اغاز کار ۸۸ . باید به شصت و هشت برسونم👌من میتونم 😊
جدی ۲۱ سال .من فک کردم ۱۵ شانزده سال بوده چقدر دیر بچه اوردن .کاش این یکسال هم نمیاوردن .طفلک بچه . ...

انگار میخواست جاشو با یه نفر دیگه پر کنه و بره

قاضی زیاد میشود وقتی عدالت نیست...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزدلم درسته این اتفاق خیلی خیلی تلخ بود و منم وقتی بهش فکر میکنم دلم خیلی میگیره اما شنیدی میگن ب ...

من همیشه به شوهرم میگم اگه من مردم بچه امو بده مامانت یا مامانم بزرگ کنه همش نگرانه دخترمم ببین شوهرش چقدر دلش پیشه ایناس

عزیزم سخت از این ماجرا میدونی چیه ،همسایه مامانم یه خانواده ضعیفی هستن از نظر مالی دوتا دختر ۱۰و۷ساله بایه پسر۱ساله بابای خانواده پیک موتوری بوده تصادف میکنه متاسفانه فوت میشن میمونه یه زن با سه تا بچه کوچیک با خونه مستاجری و هیآ درآمدی😥😥😥

همانا بایاد خدا دلها آرام گیرد
حالا خوبه از نظرمالی مشکلی نداره یکیو میشناسم بایه بچه وشکم نه ماهه بیوه شده بدون هیچ پولی😔 دوروز ...

اخیییییی الهیییی چه دردناک😢😢😢

من همیشه به شوهرم میگم اگه من مردم بچه امو بده مامانت یا مامانم بزرگ کنه همش نگرانه دخترمم ببین شوهر ...

ان شاالله خودت سلامت باشی و بچت رو بزرگ کنی عزیزم ب این چیزا فکر نکن و از زندگیت لذت ببر

دنیا را بغل گرفتیم گفتندامن است...                                  هیچ کاری با ما ندارد                                            خوابمان برد بیدار شدیم دیدیم                                       آبستن تمام دردهایش شده ایم...ツ
عزیزم سخت از این ماجرا میدونی چیه ،همسایه مامانم یه خانواده ضعیفی هستن از نظر مالی دوتا دختر ۱۰و۷سال ...

😢😢😢😢وای خدا اخه چرا اخه چه حکمتی میتونه داشته باشه اخه