نمیدونم چرا همش به زیبا بروفه و بچش فکر میکنم واشک میریزم بعضی وقتا میگم چقدر ناشکرم که سر دعواهای الکی زندگیمو خراب میکنم اخییییی بیچاره بچه اصلا نتونست باباشو بشناسه لذت ببره از وجودش چقدر تلخخخخخ....😢😢😢😢یا یه زن تک و تنها باید بچه اشو بزرگ کنه هم براش پدر باشه هم مادر چقدر بعد که الان همه حس ترحم دارن نسبت به بچه اش😢😢😭😭😭😭
بله خیلی سخته خیلی.خداکنه همه بچه هازیر سایه پدرمادر مهربون و دلسوز خودشون بزرگ شن
لینکشو پیدا کردم . هورا.ورزش اب کردن شکم :https://www.instagram.com/p/BtT02aBgFgz/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=149hni6pn37m4 شروع ورزش من ، برای آب کردن شکم ... یازدهم دی نود و هفت😊بود .... ولی بخاطر بعضی مشکلات ... متوقف شده😣😣😣چند روز درمیون ورزش میکنم . امیدوارم بتونم👌...رژیم غذایی ندارم . فقط ورزش . اندازه دورشکم در اغاز کار ۸۸ . باید به شصت و هشت برسونم👌من میتونم 😊
عزیزم سخت از این ماجرا میدونی چیه ،همسایه مامانم یه خانواده ضعیفی هستن از نظر مالی دوتا دختر ۱۰و۷ساله بایه پسر۱ساله بابای خانواده پیک موتوری بوده تصادف میکنه متاسفانه فوت میشن میمونه یه زن با سه تا بچه کوچیک با خونه مستاجری و هیآ درآمدی😥😥😥