2777
2789
عنوان

سفرت به سلامت رفیق نیمه راه من ...

| مشاهده متن کامل بحث + 1859 بازدید | 97 پست
ممنونم عزیزم ای بابا ... دلیشو فهمیدین!؟ چند وقتشون بود!؟

نه هنوز کلی ازمایش باید بدم.یکی۳ ماه ودومی وقتی صدای قلبش راشنیدم.۶ هفتگی.خدا به همه صبر بده که بتونبم این مشکلات را تحمل کنیم تا به نتبجه برسیم.انشالله.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخخخخخخخخخخخخخخخ، این چه متنی بود نوشتی، داغون شدم.

تو خودت به این رسیدی که نیاز داری امام زمان بیاد؟ برای نجات مردم بیگناه و ستمدیده، برای ریشه کن کردن ظلم ، برای آوردن رفاه، برای تموم شدن این روزگار سیاه، برای عوض شدن و برچیده شدن هر سیستم کثیفی، برای نجات خودت!!!!! کی قراره  این نیاز رو درک کنی؟ کی آماده ای ؟ کی حس می کنی وقتشه؟ بهونه ات برای تعلل چیه؟ ....

عزیزم! خیلی ناراحت کنندست واقعا! ان شالله دفعه بعد نی نیت صحیح و سالم میاد بغلت. حداقل میدونی که باردار میشی. احتمالا نقص ژنتیکی باعث سقط میشه. امیدوارم آزمایش بعدیت همه چیرو مشخص کنه.

خدا جونم میشه منو لایق بدونی و ی نی نی خوشگل و سالم بهم بدی. قول میدم مامان خوبی باشم.  مرسی خدا جونم عاشقتم.
خیلی سخته ولی قوی باش عزیزم. میگذره این روزهای تلخ. انشالله به زودی مادرشی و نی نی سالم بیاد بغلت

ممنونم...

❌لطفا لایک نکنید❌ممنونم ☺️ وِل کن جهان را ، قهوه ات یخ کرد ...☕️
عزیزم! خیلی ناراحت کنندست واقعا! ان شالله دفعه بعد نی نیت صحیح و سالم میاد بغلت. حداقل میدونی که بار ...

ممنون مرسی

ایشاله خدا یه بچه ناز بهت بده

امیدوارم هیچوقت حال منو تجربه نکنی

عزیزم نگران نباش من سه تا اونجور داشتم چهارمی پسرم بود که الان ۳سالشه حتما برو طب اسلامی حتما

توروخدا!؟

سه تا!؟؟؟

خداروشکر ایشاله خدا برات نگهش داره

شمام مشکل توقف ظربان داشتین!؟

توروخدا!؟ سه تا!؟؟؟ خداروشکر ایشاله خدا برات نگهش داره شمام مشکل توقف ظربان داشتین!؟

بله داشتم خیلی اذیت میشدم  دیگه با همسرم تصمیم گرفتیم بچه دار نشیم پسرم خدا خواسته بود ما جلوگیری میکردیم حتما طب اسلامی برو داروهاش خیلی تاثیر گذاره یه نوع دارو میده که قلب جنین و قوت میده 

بله داشتم خیلی اذیت میشدم  دیگه با همسرم تصمیم گرفتیم بچه دار نشیم پسرم خدا خواسته بود ما جلوگی ...

ای جان ... خدارو شکر

منم این دفعه که شوهرم گفت اصلا بچه میخوام چیکار تو از بین رفتی دیگه ....

باشه عزیزم حتما 

ممنون از راهنماییت

نمیدونم والا اینارو تو نسخه هام ندیدم فک کنم!!

خب احتمالا این بار براتون مینویسه .نگران نباشید (به قول قدیمیا:نه شما پیر هستید نه خدا بخیل ) استرس نداشته باشید توکل به خدا حتما مامان وبابای خوبی میشید به همین زودیا 

خب احتمالا این بار براتون مینویسه .نگران نباشید (به قول قدیمیا:نه شما پیر هستید نه خدا بخیل ) استرس ...

ممنونم عزیزم

زنده باشین