2777
2789
عنوان

سفرت به سلامت رفیق نیمه راه من ...

| مشاهده متن کامل بحث + 1859 بازدید | 97 پست
سلام عزیزم.آره من دو بار تو هشت هفته توقف رشد داشت جنینم ازمایشای سقط مکرر گرفتن ازم من فاکتور پنج خ ...

نگران نباش❤️امیدوارم این یکی برات بمونه🌹

منم ی ماه دیگه وقت دارم برای دکتر،منتظرم ببینم چی میشه

چون من ایران نیستم منو معرفی کردن به دکتر متخصص،نمیدونم اصن میخواد چیکار کنه!

کاش میتونستم برم پیش دکترای ایران چون واقعا تو زمینه نازایی و مشکلات سقط مکرر خیلی عالین!

رفتم حتما خبرت میکنم،اشکالی که نداره؟

👁️ “زندگی کردن” کمیاب ترین اتفاق دنیاست… اغلب مردم فقط “وجود دارند”…👣 proudly Mom Of Two 💖
سلام عزیزم.آره من دو بار تو هشت هفته توقف رشد داشت جنینم ازمایشای سقط مکرر گرفتن ازم من فاکتور پنج خ ...

عزیزم ان شاءالله این یکی برات بمونه و سالم بغلش بگیری منم ۲ماه پیش توو ۸ هفته رشد متوقف شد الان میخاد ب دکتر بگم برام آزمایش بنویسه . نمیخام دیگه تکرار شه این اتفاق. چ آزمایشایی باید بدم؟

ممنون که تنهام نذاشتی نفسم 😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگران نباش❤️امیدوارم این یکی برات بمونه🌹 منم ی ماه دیگه وقت دارم برای دکتر،منتظرم ببینم چی میشه چ ...

انشالله اتفاقای خوب بی افته برات

توکل به خدا

خیلی نگرانم که چیزیش نشه ...

اره خدایی ایران تو زمینه پزشکی اللخصوص زنان زایمان فوق العاده اس

ولی نگران نباش با اطمینان برو بالاخره اونا هم پزشکن 

❌لطفا لایک نکنید❌ممنونم ☺️ وِل کن جهان را ، قهوه ات یخ کرد ...☕️
عزیزم ان شاءالله این یکی برات بمونه و سالم بغلش بگیری منم ۲ماه پیش توو ۸ هفته رشد متوقف شد الان میخا ...

من اگه سر اولی پیگیری میکردم انقد عذاب نمیکشیدم

ایشاله که چیزیت نیست و زودی مامان میشی

من فاکتور پنج و انتی کاردیولیپید و انتی ترومبین خونم مشکل جزئی داشت که سر جمع معنی انعقاد خون میده

من انعقاد دارم و خون لخته میشده توی جفت و بچم از دست میرفته ...

برای شما ممکنه متفاوت باشه حتما از دکترت بخواه که پیگیری جدی بکنه

انشالله اتفاقای خوب بی افته برات توکل به خدا خیلی نگرانم که چیزیش نشه ... اره خدایی ایران تو زمین ...

قربونت الهی آمین🌹❤️واسم دعا کن لطفا

منم دعا میکنم نینیت سالم بیاد بغلت❤️خودم کشیدم میدونم خیلی سخته..

👁️ “زندگی کردن” کمیاب ترین اتفاق دنیاست… اغلب مردم فقط “وجود دارند”…👣 proudly Mom Of Two 💖
قربونت الهی آمین🌹❤️واسم دعا کن لطفا منم دعا میکنم نینیت سالم بیاد بغلت❤️خودم کشیدم میدونم خیلی سخت ...

ممنون مرسی

من اگه سر اولی پیگیری میکردم انقد عذاب نمیکشیدم ایشاله که چیزیت نیست و زودی مامان میشی من فاکتور پ ...

سلام خوبی؟ چندتا از مطلب هاتو خوندم خیلی ناراحت شدم. الان چطوری؟ پیگیر شدم ببینم نتیجه گرفتی؟

من تو ۱۳ هفته فهمیدم بچه م تو ۸ هفته و ۶ روز قلبش ایستاده و هفته پیش عمل کردم. 

امروز دیدم سینه هام کمی ترشح اومده شبیه شیر ناراحت شدم‌😭

کن لما لا ترجو أرجى.....امام على عليه السلام : به آنچه اميدش را ندارى اميدوارتر باش؛ زيرا كه موسى عليه السلام رفت كه براى خانواده اش آتش برگيرد اما [در آن جا] خداوند عزّ و جلّ با او به سخن در آمد و او پيامبر برگشت .(در نا امیدی جای بسی امید است)
سلام خوبی؟ چندتا از مطلب هاتو خوندم خیلی ناراحت شدم. الان چطوری؟ پیگیر شدم ببینم نتیجه گرفتی؟ من تو ...

الهی بمیرم

منم ۱۸ روز شیر داشتم

خون به دل شدم تا تموم شد😣

ایشاله که زود بگذرونی این روزا رو

توکل کن به خدا

الان خوبم قربونت برم❤