2777
2789
عنوان

سفرت به سلامت رفیق نیمه راه من ...

| مشاهده متن کامل بحث + 1859 بازدید | 97 پست

انشالله خدا به دل شما و همسرت صبر بده

نکند فکر کنی در دل من مهر تو نیست❤.                     گوش کن! 👂نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست.                          😊😊😊😊☺☺☺☺😄😄😄😄                                                                                                    هرگز ننشین متر بزن خوبی خود را😉                         اندازه ی خوبی به ندانستن آن است❤☺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دعا کن برام فردا میرم برا سقط دعا کنین برام راحت باشه خیلی زور داره کلی درد میکشی و بدون بچه میای ...

عزیزم خدا بهتون صبر بده از عمق وجودم درکت میکنم این غم هیچوقت از دل آدم نمیره.دختر من تو 32 هفته قلبش ایستاد.کابوس اون روزی که رفتم سونو و بهم گفتن مرده رو هنوزم میبینم.رفتم بیمارستان یه بچه دو کیلویی رو بدنیا آوردم و هیچ..... هم اتاقیام به بچه هاشون شیر میدادن و من زیر پتو ضجه میزدم.از بیمارستان مرخص شدم اومدیم خونه چشمم خورد به اتاق بچم که کامل چیده شده.تمام وجودم آتیش گرفت.خدا اون روزا رو واسه هیچ بنده ای نخواد

دنیا مال همه،بیخیال همه،من با تو حالم خوبه فقط💖
عزیزم خدا بهتون صبر بده از عمق وجودم درکت میکنم این غم هیچوقت از دل آدم نمیره.دختر من تو 32 هفته قلب ...

الهی بمیرم ...

میفهممت خواهر

خدا به همه مون صبر بده

چند وقت گذشته الان!؟

❌لطفا لایک نکنید❌ممنونم ☺️ وِل کن جهان را ، قهوه ات یخ کرد ...☕️

عزیزم ناامید نباش

یکی از اقواممون ه خاطر مشکل ژنتیکی که فامیل بودن پسر ۱۰ سالشو ۶ سال پیش از دست داد

پسرس که تا یک و نیم سالگی حرف میزد راه میرفت شیطنت میکرد تنها مشکلش نابیناییش بود وبی بعد اون به مرور تبدیل شد به یه تیکه گوشت

دکترا گفته بودن احتمال اینکه بازم بچه هاتون مثل اولی بشه خیلی زیاده

۴ سال پیش ح نظر دکتر حامله شد

کلی آزمایش از خودشون و قوام درجه یکشون که باید اونم تو آلمان انجام میشد کردن

وقتی ۵ ماهه بود نتیجه اش اومد

بچه مثل برادرش بیمار بود

مجبور شد تو ۵ ماهگی با پای خودش بره و سقط کنه

امسال دوباره باردار شد

با کلی استرس و دعا منتظر جواب آزمایش بود

و خوشبختانه سالمه

الانم یه یه هفته ای میشهبه خاطر یه مسله ای ۸ ماهه به دنیا اومده و تو دستگاهه

دارن با قطره چکون بهش شیر میدن

شماهم نا امید نشو

ان شالله تحت نظر دکتر این دفعه باردار میشی و علت سقطات هم معلوم میشه و مشکلی پیش نمیاد

اگه دوست 

سلام .خیلی ناراحت کننده هست قبول درام ولی شما قبل از اقدام دوم ازمایشهای چک اپ رو انجام دادید.چقدر بین دو بارداریتون زمان فاصله داشت .اگر این اتفاق میفته دلیل بر بد بودن شما یا عدم لیاقت مادر شدن نیست .معاینات بیشتر ازمایشهای بیشتر حتما علت مشخص میشه . به امید خدا مادر میشی وئ مادر خوب و با لیاقت .از الان سعی کن بجای تفکر در مورد عدم لیاقت .خردمندانه بررسی کنید.تا به امید خدا فرزندان خردمندی رو بپرورونید .خدا کنارتونه شک نکن .

انشالله خدا به دلت صبر بده و ان چیزی باعث ارامشت میشه را بهت برگردونه با دوقلو.منم تو یکسال دوتا سقط ...

ممنونم عزیزم

ای بابا ... دلیشو فهمیدین!؟ چند وقتشون بود!؟

عزیزم ناامید نباش یکی از اقواممون ه خاطر مشکل ژنتیکی که فامیل بودن پسر ۱۰ سالشو ۶ سال پیش از دست دا ...

ممنونم عزیزم

ای وای ... خدا صبرشون بده

ایشاله این بچه براشون بمونه و جای خالی دوتا قبلی براشون پر بشه

سلام .خیلی ناراحت کننده هست قبول درام ولی شما قبل از اقدام دوم ازمایشهای چک اپ رو انجام دادید.چقدر ب ...

ممنونم بابت دلگرمیت

7 ماه فاصله بین دوتا بارداریم بود

از سه ماه قبل از هر بارداری تحت نظر پزشک بودم

کلی ازمایش و چک اپ دادم وقتی دکتر گفت مشکلی نیست اقدام کن منم اقدام کردم ...