الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دخترم من از ساق پا مشکل داشت البته به چشم نمیومد من خیلی ریز میشدم به پاهاش . ولی خب من بردمش پیش ارتوپد درست شد ،الان که دقت میکنم میبینم خیلیا پاهاشون اینجوریه .از ساق به سمت خارج یه انحرافی دارن اکثرا
نه .کفی براش درست کردن یکی تو کفش یکی توی خونه .یکی دوسال تو کفشش میذاشتم همیشه ،کف پاش هم صافه که دکتر یه سری حرکات بهش گفت انجام بده که یه قوسی بگیره که تنبل خانم انجام نداد.ببین برای دخترم زیاد به چشم نمیومد گفتم بالاتر اکثرا میبینم این مشکلو دارن .الان ساق پاش دیگه انحراف نداره .تا جوونن به چشم نمیاد وقتی پا به سن میدارن این انحراف خودشو نشون میده .دیدین بعصی افراد مسن از زانو به پایین پاشون حالت پرانتز داره .تو پیری نمود زیادی داره
دو تا کفی شکل همن؟ تو خونه چه کفشی داشت میکرد؟ هزینش چقدر شد؟ جنس کفی چی بود؟ میشه عکس برداری اگه دا ...
یکی برای کفش بود که سمت بیرونی کفش یه کوچولو ارتفاع داشت که پارو به سمت داخل تحت فشار قرار بده که صاف بشه .یکی هم برای خونه بود که صندل پوشیدنی استفاده کنه که اون کاملا بلااستفاده موند ،این قصیه برای ۱۰،۱۱ سالگی دخترمه .الان ۲۱ سالشه ،اون سال دادم ساختن براش دونه ای ۷۵۰۰۰ تومن
میشه توضیح بدی. پسرم دوماهش وقتی دنیا اومد پای راستش به بیرون بود وپای چپش به داخل خیلی واضح بود دکتر گف ماساژ بده. منم دادم یکماهگی کامل خوب شد پای راستش کخ خیلی کج بود الان احساس میکنم پای چپ هنوز صاف نیس اما دکتر میگه خوبه دخترشما از ران چجوری بود؟