2777
2789
عنوان

من زندگی 5ماه قبلمو میخوام 😭😭😭😭مگه زوره من بچه نمیخوام

| مشاهده متن کامل بحث + 22163 بازدید | 501 پست
اونم مدرسه داره از درس بیوفته سال اخر خودمو نمیبخشم

منم دخترم کلاس دومیه همه کارش بامنه.اینقد حرص دخترم میخورم حرص پسرم نمیخورم.الان نگرانم تو امتحاناش از مدرسه درش بیارم یا بزارمش خودش کاراش پیش ببره،نگران اون بیشترم.چون زایمانم تو دی میخوره

فقط 10 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دخترداشتی خدابهت پسرم داد ک شش دنگت تمام باشه ایقدرناشکری نکن مث من خوبه باشی ۷ساله سوت کور دارم توزندگی ک جرتنهایی و حسرت مادرشدن برام چیزی نبوده باشی؟

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

الان یه عده میان میگن خدا به کیا بچه میده چقدر ناشکری و فلان خب تو  حسرت بچه ای نیا تو این تاپیکا شاید یکی حالش بده نیاز به دلداری و ترحم داره باید بشینه غصه مشکلات شما رو هم بخوره که مبادا حسرت بخورین ؟

اونم مدرسه داره از درس بیوفته سال اخر خودمو نمیبخشم

استارتر اگر اجازه بدی این حس بد کنترلت کنه 

روز به روز حالت بدتر میشه افسردگی میگیری 

نوزادتو و خانواده ت به شدت تحت تاثیر قرار نیگیرن 

زندگیتون از این هم سخت و پیچیده تر میشه ها 

یک روز کامل ناراحتی کن و گریه کن وغصه بخور و تمااام حسهای بدی که داری رو بیرون بریز 

اما فقط همون روز شب بخواب و از فردا حتمااا تصمیم بگیر که آدم حدیدی بشی و حس های بد رو فراموش کنی 

هر روز حس خوب به خودت بده تا ملکه ی ذهنت بشه 

اینجوری روح و روان و زندگیت میپاشه

🥲

باور کن ما زنا از مردا خیلی قوی تریم از عهده چیزایی برمیایم که مردا عمرا بتونن انشالله که خدا پسرتو حفظ کنه 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

ای بابا

این آدم حسابی‌ها رو دیدین؟دارایی‌شون شخصیه و اهل شوآف نیستن کاراشون برای تو چشم بقیه کردن نیست حـرفاشــون سـنده و مسئولیت پذیرن .اهل سرک کشیدن و فضولی نیستن سرشون به کار خودشون گرمه سر وقتش خوش اخلاقن وسر وقتش ســختگیرن .رفتارشون متینه.سعی کنید همچین آدمی باشین....

واقعا

اره هم ویارت بدتره هم سنگین تر میشی هم حال روحیت بهم میریزه.   خداروشکر دوتا خانوم گل داری کمکت میکنن داداشی کوچولوشونو تر و خشک میکنن.  منم داداش کوچولو داشتم با اختلاف ۷ سال.  خیلی زحمتشو کشیدم الان شده ۲۵ ساله خیلی به دردم میخوره چون خواهرم ندارم.   بچم هروقت اذیت میکنه زنگ میزنم داداشم میاد میبرش پارک و شهربازی خوراکی میخره واسش نگهش میداره    دخترمم عاشق داییشه.  هیچ کار خدا بی حکمت نیس شک نکن.  بی مناسبت نیس یک سیب بزار کنارت سوره یوسف بخون بهش فوت کن بعد بخورش.  پسرت ان شالله صورت و سیرت حضرت یوسف و میگیره

ناشکری نکن عزیزم

دعا کن صحیح وسالم ب دنیاش بیاری

دوست من سومی رو ناخواسته باردارشد

بااینکه اون دوتا بچه قبلیش سالمن

اما سومی یه بیماری ژنتیکی داره که پوستشو کنده از بس دنبال دوا و دکتره 

خودشم همش میگه اینا همه بخاطر ناشکریامه

این آدم حسابی‌ها رو دیدین؟دارایی‌شون شخصیه و اهل شوآف نیستن کاراشون برای تو چشم بقیه کردن نیست حـرفاشــون سـنده و مسئولیت پذیرن .اهل سرک کشیدن و فضولی نیستن سرشون به کار خودشون گرمه سر وقتش خوش اخلاقن وسر وقتش ســختگیرن .رفتارشون متینه.سعی کنید همچین آدمی باشین....