2777
2789
عنوان

امشب گریه کردم

293 بازدید | 23 پست

خیلی دلم گرفت یه فیلم بود ابجیه بچشو سقط کرده بود اون یکی ابجی بغلش میکرد دلداریش میداد گریه ام گرفت خواهر ندارم خیلی دلم میخواست دوسه تاخواهر داشتم 

بنده پیر خراباتم که لطفش دایم است؛ورنه لطف شیخ و زاهد گاه هست و گاه نیست

بعضی وقتا حس میکنم خیلی تنهام درد و دلامو فقط ب مامانم میگم خداییش مامانم فرشته است ولی دلمم ابجی خواست 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیدی بعضی حرفارو ب هرکسی نمیتونی بگی بعضی چیزا رو ب هرکسی نمیتونی اعتماد کنبگی فقط ب خواهر میشه خیلی احساس کمبود میکنم

بعضی وقتا میگم کاش انقدر اوضاع اقتصاد بد نبود ۴ تا بچه میاوردم دوتا دختر دوتا پسر بخدا خواهر و برادر خیلی خوبه بدشم بلاخره ته دلش برات میسوزه

من که دوتا خواهر دارم به هیچ دردی نمیخورن...اصلا باهم رابطه نداریم ... برادر هم ندارم 

چرا عزیزم چرا رابطتتو باهاشون خوب نمیکنی بخدا هیچکس خانواده ادم نمیشه

من که توزندگیم همش دنبال یک خواهر نداشته براخودم بودم هرکیم انتخاب کردم بعد یک جوری شد که ازش متنفرش ...

دقیقا منم همینطور وقتی ازدواج کردم ۵ تا خواهرشوهر دارم گفتم وای چه خوب ۵ تا ابجی گیرم امد اما بخدا بسکه اذیت کردن متنفر شدم ازشون