2777
2789
عنوان

حالا تکلیف ما چی میشه؟

472 بازدید | 40 پست

خواهرم و شوهرش ۴سال زندگی کردن ، خواهرم یه بچه تو شکمش داره ، یه بچه یه ساله هم داره ، قبلا خیانت دید از شوهرش بخشیدش ، الان باز میگه میخوام جدا شم ، اصلا ب شوهرش محبت نمیکنه شوهرشم توقع محبت داره زیاد باهاش صحبت کردم ، برادر شوهر خواهرم نامزد منه ما فروردین نامزدی کردیم ، اگه خواهرم جدا شد ما چی میشیم؟ نامزد من زمین تا آسمون با داداشش فرق میکنه خیلییی خوبه 

تیکر تولد عشقمه💜💜💜 زندگی قشنگه سخت نگیر😊😊😊

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

رابطه شماهم تحت تاثیر قرار میگیره قطعا ولی اگه عاشق هم باشین از پسش برمیاین

تو عاشق نبودی که دردودل عاشقا رو بفهمی💕           تو بارون نموندی که دلگیریه این هوارو بفهمی💓              تو گریه نکردی برای کسی تا بدونی چی میگم💞                 دلت تنگ نبوده ، میخندی تا از حس دلتنگی میگم💔            تو تنها نموندی تا حال دل بیقرارو بفهمی💓                      عزیزت نرفته که تشویش سوت قطارو بفهمی💗                  تو از دست ندادی بفهمی چیه ترسه از دست دادن💖            جای من نبودی بدونی چیه فرقِ بین تو و من🖤                                                                                                    اونجا که یه دختر میگه "تو قول داده بودی"                  قابلیت اینو داره که عرش خدارو بلرزونه🖤                                                                                                                                                       
اگه اونا جدا شدن ما هم باید جدا شیم؟

نه عزیزم چ ربطی داره..اگه طرف مقابلت واقعا خوبه ودوسش داری..البته یکم عواقب داره ک..ب نظر من شریک زندگی خوب باشه بهتراز حتی پدرومادرخوبه

واسم ی صلوات میفرستی؟؟😍😍😍ممنونم دووستم

بچه ها میشه یه سوال بپرسم آیا تو لیست کردن جهازیه قیمت هم می نویسن؟

تو رو خدا واسه سلامتی مادرم دعا کنید به دعاتون نیاز داره 😘😘😘هر کسی دعا کرد خدا عزیز هاشو براش نگه داره 
اون موقع ک بله گفتی باید فکر اینجاهاشم میکردی. با نامزدت صحبت کن ک هر اتفاقی افتاد تو زندگی شما بی ت ...

نامزدم خودش با من صحبت کرد که زندگیه اونا ب خودشون ربط داره من زندگیمو میکنم به هیچ صورتم ازت جدا نمیشم ، میگه من ک نمیتونم ب درد اونا بسوزم

اگه اونا جدا شدن ما هم باید جدا شیم؟

معلومه که نه،چه ربطی داره؟

مرو راهی که با ریگی بلغزی            مشو بیدی که با بادی بلرزی تو را قدر و تو را قیمت، گران است        مکن کاری که یک ارزن نیرزی...
یعنی ماهم باید جدا بشیم ؟

قطعا مشکل زیاده چون هم خانواده خودت هم خانواده نامزدت بهت تیکه میندازن باید ببینی از پس این شرایط برمیای یا نه

تو عاشق نبودی که دردودل عاشقا رو بفهمی💕           تو بارون نموندی که دلگیریه این هوارو بفهمی💓              تو گریه نکردی برای کسی تا بدونی چی میگم💞                 دلت تنگ نبوده ، میخندی تا از حس دلتنگی میگم💔            تو تنها نموندی تا حال دل بیقرارو بفهمی💓                      عزیزت نرفته که تشویش سوت قطارو بفهمی💗                  تو از دست ندادی بفهمی چیه ترسه از دست دادن💖            جای من نبودی بدونی چیه فرقِ بین تو و من🖤                                                                                                    اونجا که یه دختر میگه "تو قول داده بودی"                  قابلیت اینو داره که عرش خدارو بلرزونه🖤                                                                                                                                                       
بچه ها میشه یه سوال بپرسم آیا تو لیست کردن جهازیه قیمت هم می نویسن؟

آره عزیز

مرو راهی که با ریگی بلغزی            مشو بیدی که با بادی بلرزی تو را قدر و تو را قیمت، گران است        مکن کاری که یک ارزن نیرزی...
نه عزیزم چ ربطی داره..اگه طرف مقابلت واقعا خوبه ودوسش داری..البته یکم عواقب داره ک..ب نظر من شریک زن ...

نامزدم خیلی دوسم داره خیلی ، تازه میگه دودشون تو چشم خودشون میره ب ما چ ربطی داره، من نشون شده ام عقد نکردیم هنوز، ما خیلی همو دوس داریم واقعا باهم خوشحالیم 

قطعا مشکل زیاده چون هم خانواده خودت هم خانواده نامزدت بهت تیکه میندازن باید ببینی از پس این شرایط بر ...

من و نامزدم واقعا هم‌ دوس داریم آخه اونا ده روز قهرن یه روز آشتی ، همه عادت کردن ، حتی بابام به خواهرم گفته دیگه حق نداری اسم طلاق بیاری ، بابام مشکل قلبی داره دارم دیوونه میشم

ناراحت شدم برات گلم منم دقیقاهمین روزاروگذروندم وهمی مشکلاتو داشتم همه چی برمیگرده به فرهنگ خانوادگی خداروشکربرامامشکلی پیش نیومد

وقتی که داداشمو خواهرشوهرم جداشدن

شوهرم فوق العاده خوبه 

ولی داداشم اصن باخواهرشوهرم خوب نبود

بیچاره خواهرشوهرم خیلی صبوری کردتاآخرش جداشدن 

الانم هردوشون ازدواج‌کردن وخیلی خوشبختن خداروشکر

من بلوچم   زبانم بلوچی  لباسم بلوچی  فرهنگم بلوچی  وطنم ایران  مکران بلوچستاااان 😍افتخارم اهل سنتم😍